Ekonomi Haberleri Tümü
banner325

Emekli maaşı ve ikramiyesi ne zaman yatacak

Emekli maaşı ve ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere zam ile ikramiye müjdesi...

2018 Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, milyonlarca emekli gözünü kulağını ikramiye haberlerine çevirdi. Önümüzdeki hafta içerisinde yatacak olan emekli ikramiyeleri konusunda Başkan Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde açıklama gelmişti. Öte yandan, Başkan Erdoğan'ın bir diğer müjdesi de emekli maaşı düşük olanlara geldi. Emekli maaşları 900 TL'den aşağı olan 150 bin emekliye zam müjdesi geldi! Gerek SSK, gerekse Bağ-Kur emeklisi olan vatandaşlar, 'Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak' sorusu ile araştırmalarını sürdürüyor. Peki, emekli maaşları ve ikramiye ne zaman yatacak? İşte merak edilen detaylar
EMEKLİYE 400 TL ZAM!

Başkan Erdoğan'ın açıkladığı 100 günlük eylem planında emeklilere ilk müjde verildi. Maaşları 600 ila 900 lira arasında olan 150 bin emekliye altında maaş alan emeklilerin maaşlarına 400 TL zam yapılacağının müjdesini vermişti.
Ramazan Bayramı öncesi bin liralık ikramiyeyi alan emeklilerin yüzü gülmüştü. Kurban Bayramında alacakları bin liralık ikramiye için geri sayıma başlayan emekliler tarihin belli olmasını bekleniyor. Konuyla ilgili Aile, Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Kurban Bayramının bu yıl 21 Ağustos tarihine denk gelmesinden dolayı ve 18-19 Ağustos tarihlerinin hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle emeklilerin 100 liralık ikramiyelerinin 16-17 Ağustos tarihlerinde hesaplara yatması bekleniyor.

banner276
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz