Magazin Haberleri Tümü
banner316

AKADEMİSYEN POPÇU GÜLŞAH TANRIÖVER'den 2. KLİP ''UNUTULUR''

AKADEMİSYEN POPÇU GÜLŞAH TANRIÖVER'den 2. KLİP ''UNUTULUR'' 

Akademisyen sanatçı GÜLŞAH TANRIÖVER ‘Vurur Aşkı’ maxi single’ının ikinci şarkısı ‘UNUTULUR’u kliplendirdi.  

3 şarkı ve 1 versiyondan oluşan ilk profesyonel stüdyo çalışması ‘VURUR AŞKI’ nı  Ulvar Tanrıöver prodüktörlüğünde hazırlayan ve geçtiğimiz Ağustos ayında Seyhan Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunan GÜLŞAH TANRIÖVER maxi single ın ikinci şarkısı ‘UNUTULUR’u kliplendirerek müzikal yolculuğuna devam ediyor.  Sözü ve müziği Gülşah Tanrıöver, Ulvar Tanrıöver imzası taşıyan  ‘UNUTULUR’un düzenlemesi ise usta müzik adamı Serkan Ölçer tarafından yapıldı. Çekimleri İstanbul’da bir platoda 25 kişilik ekiple yaklaşık 18 saatte tamamlanan video klibin yönetmenliğinide Ahmet Can Tekin üstlendi. Maxi Single ile aynı adı taşıyan ‘Vurur Aşkı’ ile iyi bir çıkış yakalayan GÜLŞAH TANRIÖVER aynı başarıyı ‘UNUTULUR’ ile yakalayacağına da oldukça emin.

Aynı zamanda Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak görev yapan başarılı sanatçı bir yandan yeni klip çalışmalarını sürdürürken bir yandan da  konserlerine ara vermeden devam ediyor. 

‘ Vurur Aşkı ’ maxi single’ının ikinci klip şarkısı ‘Unutulur’u   20 Aralık 2018 tarihinde Seyhan Müzik etiketiyle dinleyiciyle buluşturan GÜLŞAH TANRIÖVER, ‘Unutulur’un ilk konserlerini Hollanda’da verecek!


banner275
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz