Gündem Haberleri Tümü
banner298

Tahliye bekleyen Halil Sezai'ye şok! İddianame kabul edildi

Tahliye bekleyen Halil Sezai'ye şok! İddianame kabul edildi


Halil Sezai'nin avukatlarının tahliye beklediklerini davada şoke eden karar açıklandı. Şarkıcı Halil Sezai hakkında 13 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Ayrıca Halil Sezai'nin tutukluluk halinin de devamına karar verildi.
Şarkıcı Halil Sezai'nin, Tuzla'da 66 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darbettiği gerekçesi ile hakkında hazırlanan iddianamesi değerlendirilidi.

Beylikdüzü Tabela
Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesi, şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu hakkında, Hüseyin Meriç'i darbettiği gerekçesiyle yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianame ile ilgili kararını belirledi.

Hazırlanan tensip zaptında duruşmanın 30 Ekim'de yapılmasını kararlaştıran mahkeme, iddianamenin de kabulüne karar verdi.
TUTUKLULUK HALİNE DEVAM

Sanık Halil Sezai Paracıkoğlu'nun avukatınca yapılan tahliye talebinin ise reddine karar veren mahkeme, sanık Paracıkoğlu'nun üzerine atılı suçu işlediğine dair somut deliller bulunması, tutuklama nedenlerinin devam etmesi gibi gerekçelerle tutukluluk halinin devamına karar verdi.

13 YIL 10 AYA KADAR HAPİS TALEBİ

Hazırlanan iddianame ile Halil Sezai'nin 3 yıl 7 ay 15 günden, 13 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.


banner250
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz