Magazin Haberleri Tümü
banner298

Çağla'dan Deniz Seki hakkında sert sözler

Çağla'dan Deniz Seki hakkında sert sözler


Şarkıcı Çağla, İbo Show'da Ahmet Kaya'nın şarkısı Nereden Bileceksin'i seslendirirken detone olan Deniz Seki hakkında 'Detone show' yorumunu yazdı. Deniz Seki de sert çıkarak 'Kendisine ait bir şarkısı bile olmayan Vücuduyla bir yerlere gelmeye çalışan kadın mı söylüyor bana bunları' sözleri ile tartışmanın fitilinin ateşledi. Canlı yayına katılan Çağla, 'Vücudunla bir yerlere gelmek istiyorsun dedi şimdi kendi 40 kilo kalmaya çalışıyor. Shoplu resimleri koyuyor tanınmaz halde. Bir röportaj yapsalar çıkacak foyası ortaya.' sözleri ile olay oldu.
Ünlü şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz aylarda İbo Show'a konuk oldu ve Ahmet Kaya'nın 'Nerden Bileceksiniz' şarkısını canlı olarak seslendirdi. Detone olan Seki, sosyal medyanın diline düşerken bir eleştiri de Çağla'dan geldi. Saz mı Caz mı şarkısı ile büyük başarılar elde eden Çağla, 'Detone show' yorumunu yazdı.

Beylikdüzü Tabela

Deniz Seki, gelen eleştirinin ardından Çağla hakkında 'Kendisine ait bir şarkısı bile olmayan Vücuduyla bir yerlere gelmeye çalışan kadın mı söylüyor bana bunları' ifadelerini kullandı.
Söylemezsem Olmaz canlı yayınına katılan Çağla, Deniz Seki hakkında yöneltilen sorulara yanıt verirken sert ifadeler kullandı. Çağla, şunları söyledi:
Vücudunla bir yerlere gelmek istiyorsun dedi şimdi kendi 40 kilo kalmaya çalışıyor. Shoplu resimleri koyuyor tanınmaz halde. Bir röportaj yapsalar çıkacak foyası ortaya. Ben yıllardır işimi yapıyorum. Yıllardır şarkı söyleyerek bir yerlere gelmeye çalışıyorum. Ama tabi ki fiziğimin avantajlarını kullanıyorum.'

Deniz Seki'nin Çağla'nın açıklamasının ardından ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.


banner250
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz