Büyükçekmece Haberleri Tümü
banner290

Ritmin 100’ü Enstrüman Sergisi sanatseverlerle buluştu

Ritmin 100’ü Enstrüman Sergisi sanatseverlerle buluştu

Türkiye’nin Dünyaca tanınmış müzisyenlerinden olan Okay Temiz’in “Ritmin 100’ü Enstrüman Sergisi” Atatürk Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda sanatseverlerle buluştu.

Neon

24. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali tüm hızıyla devam ederken festival kapsamında yer alan sergiler sanatseverler ile buluşmaya devam ediyor.

 

Dünyanın dört bir köşesinden enstrümanlar sergilendi

 

Türk Müzik tarihinin yaşayan efsanesi ve caz müziğin öncülerinden Okay Temiz’in Avrupa, Amerika, Afrika ve Hindistan gibi dünyanın çeşitli ülkelerinden topladığı ve kendi yaptığı birbirinden ilginç enstrümanların sergisi Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Festival Komitesi Başkanı Dr. Hasan Akgün, FIDAF 2. Başkanı ve Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu tarafından açıldı. Başkan Akgün, Okay Temiz’in Türkiye’nin çok önemli ve yeri doldurulamaz sanatçıların biri olduğunu söyleyerek. Sanatçıya festivale katkısından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

Okay Temiz sergi açılışına katılan sanatseverlere sergide yer verdiği enstrümanlarını tek tek tanıtarak vurmalı ve üflemeli çalgılarla unutulmayacak bir performans sergiledi.









banner276
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz