Siyaset Haberleri Tümü
banner249

İbrahim Başkapan'dan Bomba Açıklama

İbrahim Başkapan'dan Bomba Açıklama

Yurtta İspir gazetesi imtiyaz sahibi çoruhun ve bölgenin en büyük basın mensubu olarak hareket eden MHP kadrolarına yıllarını veren İbrahim Başkapan'dan Ülkücü duruşa ait bir Kamuoyu açıklaması geldi.

LED NEON

KAMUOYUNA

Bilen bilir beni. Yerim MHP, şerefim ülkücü oluşumdur. Dün de buydum, bu gün de, yarın da yerim de şeref ve iftihar kaynağım da hep aynı olacaktır.

Bir ülkücü olarak hayatım kalleşlik ve kahpeliklerle mücadeleyle geçti. Her türlüsüne alışkınım da sureti haktan görünerek şahsi düşmanlığını ulaştırdığı alçaklık, kahpelik ve iftiraları çukurun da dibi şahsiyet yoksunluğunun ispatıdır. Yakın günlerde Genel Merkeze gidip MHP den aday adayı olmuş olan İbrahim Başkapan’ın İspir’de MHP’nin karşısında çalıştığı alçaklığını utanmadan, sıkılmadan söylemiş. Başta dava büyüklerim olmak üzere tüm ülkücü camia ve İspir kamuoyu bilir ki İbrahim bir alçağın söylediği gibi böyle bir alçaklık içerisinde asla olamaz. Kaldı ki; eğer ben böyle bir ihanet içinde yer alsam dava büyüklerimden önce İspir’lİ leşime tükürür, haklı da olur.

HERKES BİLMELİDİR Kİ, ÜLKÜCÜNÜN YEGÂNE YERİ MHP’DİR VE KİŞİLER ÜZERİ BİR MEFKÛRE DİR.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ











banner277
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz