Büyükçekmece Haberleri Tümü
banner286

Recep Erol'dan Ankara Çıkarması

Recep Erol'dan Ankara Çıkarması

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep EROL'un Ankara Çıkarmasında Bölgenin en etkin siyasetçilerinden Uğur KOÇ eşliğinde Gençlerle Atatürkçülük adına Uğur KOÇ Atatürkçülük partiyle değil sevgiyle oluyor diyerek sohbetlerine devam ettiler.

LED NEON 

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe hanımefendinin oğlu Ahmet Kemal Doğançay beyefendinin Amerikadan gelip bizzat eşlik ettiği Anıtkabir’de geleceğimiz olan 500 kişilik genç ile Atatürk'ü ziyaret etti. 

Ankara Çıkarmasında Bölgenin en etkin siyasetçilerinden Uğur KOÇ eşliğinde Gençlerle Atatürkçülük adına Uğur KOÇ Atatürkçülük partiyle değil sevgiyle oluyor diyerek sohbetlerine devam ettiler.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

ÖĞRENCİLERE MİLLİ DEĞERLER ANLATILDI

Erol, ziyaretinde Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Etkinlikte öğrencilere tarihi ve milli değerlerimiz hakkında bilgi verdi ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

31 Mart yerel seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Rece Erol, Büyükçekmeceli öğrencilere unutamayacakları bir Ankara gezisi organize etti.

Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol Anıtkabir gezisi sonrasında Ankara’da bulunan millet kütüphanesine mini bir tur düzenletti lise son sınıf 500 öğrencinin katıldığı gezide öğrenciler çok memnun ayrıldı.








banner276
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz