Bahçelievler Haberleri Tümü
banner284

GIDA KOLİLERİ ADRESE TESLİM

GIDA KOLİLERİ ADRESE TESLİM
Bahçelievler’de Ramazan Bir Başka Güzel
Bahçelievler Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla başlatılan ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan Erzak Paketi dağıtımı devam ediyor.

Bahçelievler genelinde oturan ve maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan erzak yardımları Belediye tarafından oluşturulan ekipler tarafından adreslerine kadar gidilerek kendilerine teslim ediliyor.

Gıda yardımlarını geleneksel olarak her Ramazan ayında gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Herkesin sıcak aşı, huzuru ve mutluluğu bizim temel amacımızdır. Ramazan nedeniyle imkanlar ölçüsünde yaptığımız bu yardımlarımızı vatandaşlarımızı yormadan ve onurlarını zedelemeden, uygun koşullarda evlerine kadar giderek yapıyoruz” dedi.

Diğer yandan Bahçelievler Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Ramazan Ayı başlangıcından itibaren ihtiyaçlı vatandaşların adreslerine kadar ulaştırılan erzak paketi sayısının 10 bin’e ulaştığı ve Ramazan sonuna kadar da bu sayının 20 bin’i aşacağı kaydedildi.
 

banner276
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz