Bahçelievler Haberleri Tümü
banner318

SİVİL SAVUNMA PARKI, TÜM İLÇELERE ÖRNEK OLACAK

SİVİL SAVUNMA PARKI, TÜM İLÇELERE ÖRNEK OLACAK

İstanbul Vali Yardımcısı Hikmet Çakmak: “Bahçelievler, İstanbul’daki tüm ilçelere örnek olacak” dedi.
Bahçelievler Belediyesi’nce yaptırılan Deprem Arama Kurtarma ve Trafik Eğitim Parkı’nı gezen İstanbul Vali Yardımcısı Hikmet Çakmak tesisi çok beğendiğini ifade ederek, İstanbul genelinde tüm ilçelerde oluşturulacak Afet Yönetim Merkezlerine örnek olacağını” ifade etti.

Beraberinde İl Afet Acil Durum Müdürü Gökay Bostancı ve İl Sivil Savunma Birlik Müdürü Can Avcı olduğu halde Yenibosna’daki Deprem ve Trafik Eğitim Parkı’na gelen vali yardımcısı Hikmet Çakmak buradaki çalışmalar hakkında Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’ndan bilgi aldı.
İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir ve İlçe Milli eğitim Müdürü Basri Özbay’ın da hazır bulunduğu ziyaret esnasında ilçe sivil savunma gönüllüleri tarafından da mini bir tatbikat gerçekleştirildi.
Yaptığı örnek çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na teşekkür eden Vali Yardımcısı Hikmet Çakmak; “ Bu örnek çalışmanız ve tesisinizden dolayı sizi kutluyorum. Bu güç İstanbul’umuzun ve Bahçelievler’imzin gücü. Böyle tesislerin tüm ilçelere de örnek olmasını istiyorum” dedi.

Öte yandan Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nı da gezen vali yardımcısı Hikmet Çakmak; “Trafikte çocuklarımızın küçük yaşlarda eğitim görmeleri de geleceğimiz için çok önemlidir” dedi.
 

banner276
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz