Bahçelievler Haberleri Tümü
banner286

Bahçelievler İlçe Gençlik Kolları´ndan Kitap Kampanyası

Bahçelievler İlçe Gençlik Kolları´ndan Kitap Kampanyası

“Rafta durmasın, herkes okusun. Bir kitapta sen gönder” sloganıyla yola çıkan Bahçelievler İlçe Gençlik Kolları, 10 köye 10 bin kitap götürmeyi hedefliyor. 30 Aralık’a kadar toplanacak kitaplarla köylerde kütüphaneler oluşturulacak. İlk kütüphane ise Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kurulacak.

Projenin amacının, raflarda duran kitapları Anadolu’ya götürmek olduğunu söyleyen AK Parti Bahçelievler Gençlik Kolları Başkanı Ömer Karahan, “Toplanan kitapları bizzat kendimiz götüreceğiz. Diğer düzenlenen kampanyalardaki gibi kitapları köylere kargo ile yollamayacağız. Hatta iş kıyafetleri giyinip kendi ellerimizle kütüphanemizi kuracağız. Genç, yaşlı, çocuk her yaş gurubu için kitap götüreceğiz ”dedi.

Gidecekleri köylerde konaklayacaklarını da belirten Karahan, “Gittiğimiz köylerde bir gece kalacağız. Oradaki insanların dertlerini sıkıntılarını dinleyeceğiz. Sadece kitap değil, gerekirse yiyecek, giyecek gibi ihtiyaçlar ve çocuklara oyuncaklar götüreceğiz. Onların yaralarına melhem olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Kitap Bağışı için irtibat numaraları :
(0212) 442 27 81 – 82 --- Dahili: (122)
0537 300 29 69 

banner274
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz