Bahçelievler Haberleri Tümü
banner325

BAHÇELİEVLER’DE KUPA COŞKUSU

BAHÇELİEVLER’DE KUPA COŞKUSU
Türkiye çapında gerçekleştirilen kulüpler ve okullar arası şampiyonalarda İstanbul birincisi olan Bahçelievler Şirinevler Spor Kulübü U-17 futbol ve Elit Gençler Koleji Erkek Basketbol Takımları, kazandıkları şampiyonluk kupalarıyla Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı’nın Türk Sporuna ve gençliğine spor tesisleriyle destek verdiğini belirten şampiyon sporcular “Başkanımıza ödüllerimizle teşekküre geldik” dediler.

Belediye Başkanı Osman Develioğlu’da sporcuları kabulünde yaptığı konuşmasında, Türkiye Şampiyonaları’nda İstanbul’u temsil etmeye hak kazanan takımların Bahçelievler’den çıkmasının kendileri için ayrı bir övünç kaynağı olduğunu belirterek genç sporculara başarılar diledi.
Gençlerin, kendilerine olanak verildiğinde ne derece başarılı olabileceklerini her fırsatta ispatladıklarını ifade eden Başkan Develioğlu “Türk Sporunun altyapısına sunduğumuz tesisler ve geleceğimiz olan gençlerimize verdiğimiz destek binlerce kere helal olsun” dedi.

Öte yandan Hazım Ersu İlköğretim Okulu öğrencileri de İstanbul Voleybol Şampiyonasında kazandıkları U-14, 4’ncülük kupalarıyla Başkan Osman Develioğlu’nu ziyaret etti.
 

banner276
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz