banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
20 Nisan 2024 Cumartesi

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

2016 ONLARA ÇOK KÖTÜ GELDİ!..

BİR ZAMANIN EFSANESİ “PRESTİJ” EKİBİNİN (MAHSUN-ÖZCAN-ALİŞAN) İNANILMAZ “PRESTİJ” KAYBETTİĞİ OLAYLAR!..

01 Şubat 2016 Pazartesi 19:10
2016 ONLARA ÇOK KÖTÜ GELDİ!..
banner229
2016 ONLARA ÇOK KÖTÜ GELDİ!..

BİR ZAMANIN EFSANESİ “PRESTİJ” EKİBİNİN (MAHSUN-ÖZCAN-ALİŞAN) İNANILMAZ “PRESTİJ” KAYBETTİĞİ OLAYLAR!..

90’lı yıllarda esen Prestij Müzik fırtınası, 2016’da kabusa dönüştü.

O dönem Prestij ekibinin üç gözde ismi Mahsun Kırmızıgül, Özcan Denizve Alişan, 2016’ya o kadar kötü bir giriş yaptı ki…

Prestij’in büyük prestij kaybettiği 2016’ya girildiğinde üçü birden inanılmaz bir kayıpta…

MAHSUN KIRMIZIGÜL’ÜN BAŞINA GELMEDİK KALMADI!

Mahsun Kırmızıgül’ün son iki yıldır başına gelmeyen kalmadı.

beylikdüzü tabela reklam

Önce Tatvan’da çektiği ve milyonlarca lira harcadığı diziyi yayınlayacak kanal bulamadı.

Sonrasında çektiği Kadim Dostum dizisi büyük problemler yaşadı ve ratingleri de kötü gidince yayından kalktı.

46 yaşındaki Mahsun Kırmızıgül, Mucize filmiyle biraz belini doğrultsa da bu yaşadıkları yüzünden dizi çekmemeye yemin etti.

Destek aldığı büyük sermaye sahipleri de zora girince, Bahçeköy’deki evini de satıp Amerika’ya gitti ve son dönem sadece oradan attığı “isyan” twitleriyle gündeme gelmeye başladı.

ÖZCAN’IN DİZİSİ KALDIRILDI, SON UMUDU YİNE FİLM!
44 yaşındaki Özcan Deniz’e gelince…
Yönettiği son filmi Sevimli Tehlikeli ile 1 milyon seyirciyi göremeyen Özcan Deniz, “Ben filmde oynasaydım gişe değişirdi” dedi.
Bu arada yeniden diziye yöneldi ancak oynadığı “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisi umulan ratingleri alamayınca, yayından kaldırıldı ve tekrar sinema filmine döndü.
Şu anda yeni çektiği “Her Şey Aşktan” filmi aynı akibete uğramaması için tüm galalara katılıyor.
Ancak filmin tanıtımı sırasında ünlü şovmen Beyazıt ve ünlü şarkıcı Serkan Kaya ile yaşadığı polemik ve twitter’dan yazdıkları Özcan Deniz için son derece kötü oldu.
ALİŞAN’IN BÜTÜN YARIŞMALARI YAYINDAN KALDIRILDI!
39 yaşındaki Alişan ise TV programlarına ağırlık verdi ancak son aylarda tepetaklak oldu. Önce sunduğu sabah programı, ardından Yurdum İnsanı ve en son olarak da“Kız Tarafı Erkek Tarafı” yarışması çök kötü rating alıp yayından kaldırılınca, işsiz kaldı.
Şimdi kendisine, Acun Ilıcalı’nın “Gel istersen bizim kanaldaki izdivaç programında Songül Karlı’nınyanında dur” diye teklifte bulunduğu söyleniyor.
İşte ortada böyle vahim bir tablo var.
Prestij’in prestijinin bittiği bir tablo…
Peki ya geçmişte bir efsane olan Prestij ekibi nasıl kurulmuştu?..

PRESTİJ’İN ORTALIĞI YIKTIĞI 90’LAR!..
Prestij Müziği 1990 yılında Hilmi Topaloğlu, kardeşi Mustafa Topaloğlu ve Burhan Aydemir’le kurdu. O dönemli en önemli sanatçıları Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz, Alişan, Mustafa Sandal, Ferhat Tunç, Edip Akbayram, Gülşen, Adnan Şenses, Kibariye, Haluk Levent, Servet Kocakaya gibi sanatçıların albümleri Prestij Müzik’ten çıktı. 1994’de Mahsun Kırmızıgül de firmanın üçüncü ortağı oldu.

·        Mahsun-Alişan-Özcan üçlüsü, o yıllarda tırmanışını sürdüren arabesk fantezi müzik türünün en ünlü yorumcularıydı ve Prestij çatısı altındalardı.
·        Ancak 2001 ekonomik krizinden Prestij de kurtulamadı... TV'de onlara uygulandığını düşündükleri ambargo da işleri kötü etkiledi. Dağılma süreci başladı. Mahsun Kırmızıgül ayrıldı, Ulus Müzik ile birleşip U P Müzik ismini alan şirket de daha sonra iflas etti, farklı isimlerle tekrar kuruldu, sektördeki varlığını sürdürdü.

·        Tüm Prestij Müzik ailesinin bir arada seslendirdiği 'Kardeşlik Türküsü' unutulmadı.
·        Yıkılmadım albümüyle 1998’de 2 milyon 500 bin albüm satarak müzik tarihine geçen 46 yaşındaki Mahsun Kırmızıgül, en büyük hayali olan sinemacı kimliğini ön plana çıkarmak için Murat Tokat’la kurduğu Boyut Film’i kurdu ve 2007 yılında yönetmen koltuğuna geçerek Beyaz Melek filmini çekti. Yılmaz Güney’i rol model alan Mahsun Kırmızıgül, o dönem sinema kimliğini ön plana çıkarmak için sahneleri bıraktı.
·        Peş peşe Güneşi Gördüm, New York’ta 5 Minare ve Mucize filmlerini yönetti. Filmleri izlenme rekorları kırdı. Hayat Devam Ediyor, Benim İçin Üzülme gibi çok izlenen dizilere imza atan Kırmızıgül’ün son çektiği diziler ise zarar etti.
·        Önceki  yıl Aşkın Dili Yok isimli dizide Deniz Çakır, Yiğit Özşener ve Murat Ünalmış ile anlaşan Mahsun Kırmızgül, Bitlis Tatvan’da milyonlarca lira harcayarak çekim yaptı. İki bölümü tamamlayan Kırmızıgül, diziyi yayınlayacak kanal bulamadı. Terör konusunu ele alan Kırmızıgül’e sakıncalı ve sıkıntılı sahnelerden dolayı veto geldi. Projeyi revize edemeyince de sinema filmi yapma niyetiyle çekilen bölümler rafa kaldırıldı.
·        Kırmızıgül’ü ekonomik zora sokan bir diğer dizi de İlker Aksum’lu Kadim Dostum oldu. Mardin’de çekilen dizinin setini sahneyi yanlış anlayan, bölge halkının kötü gösterildiğini düşünen vatandaşlar bastı ve bir set çalışanının kolunun kırıldığı olaylar büyüdü. Reytingleri kötü giden dizi yayından kaldırıldı.
·        Kırmızıgül Mucize filmiyle biraz belini doğrultsa da bir daha dizi çekmemeye yemin etti.
·        Destek aldığı büyük sermaye sahiplerinin de zora girmesi Mahsun’u ekonomik olarak tepetaklak etti. Bahçeköy’de 5 milyon dolara aldığı evi sattı ve Amerika’ya gitti.
·        Prestij Müzik’in 2. Numaralı ismi 44 yaşındaki Özcan Deniz de Mahsun Kırmızıgül’ün izinden gidip sinemaya adım attı. 2011’de Deniz Çakır’la Ya Sonra isimli filmi çekti. 2012’de Evim Sensin, 2013’de Su ve Ateş, 2014’de Sevimli Tehlikeli filmlerini çekti.
·        Yönettiği son filmi Sevimli Tehlikeli 1 milyon seyirciyi göremeyen Özcan Deniz, “Ben filmde oynasaydım gişe değişirdi” dedi.
·        Dizi karnesine bakıldığında 2004 yılında Haziran Gecesi’yle yakaladığı büyük patlamayı Özcan Deniz’in daha sonra devam ettiremediği görüldü.
Samanyolu, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam beklenen reytinglere ulaşamayan Özcan Deniz, 4 yıl önce konuk oyuncu olarak Karagül dizisine katıldı. Ardından son dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün’de kamera karşısına geçti. Bölüm başına 90 bin TL alan Deniz’in reytingleri çok kötü çıktı.
Bu sezon başı yayından kaldırılması planlanan Kaderimin Yazıldığı Gün, yerine yayınlanması planlanan Meryem Uzerli’nin Gecenin Kraliçesi dizisinin çekimleri sürekli ertelenince mecburen uzadı.

·        Özcan Deniz, şimdi Şükrü Özyıldız ile Hande Doğandemir’in başrolünü oynadığı ve yapım ortağı olduğu Her Şey Aşktanfilminin gişede başarılı olması için tüm galalarına katılıyor.
·        Prestij Müzik’in 3. Numaralı ismi 39 yaşındaki Alişan, “Babam” dediği Hilmi Topaloğlu’nun gözbebeğiydi. Gittiği her yerde onu da yanından ayırmıyordu. Hilmi Topaloğlu, 2003 yılında kansere yenilince Prestij Müzik ailesinin en küçük ferdi çok zor günler geçirdi.
·        En büyük çıkışını Aynalı Tahir dizisiyle yapan Alişan, daha sonra 2000’li yılların başında Cennet Mahallesi’yle yükselişini sürdürdü. TV programları sunuculuğuna başladı. Çağla Şıkel’le partner oldu. Daha sonra araları bozuldu. Ayşe Özyılmazel ve Sevcan Orhan’la sunduğu programlar reytinglerde beklentiyi karşılamayan Alişan, Çağla Şıkel’le sunduğu TV yapımlarına önceki yıl uzun bir küslüğün ardından Her Şey Dahil programıyla devam etti.
·        Geçen sezon Çağla ile Alişan “Yurdum İnsanı”yarışmasını sundu ancak yarışma kısa soluklu oldu. Bu sezon Çağla Şıkel’le “Kız Tarafı, Erkek Tarafı” isimli yarışmayı sundu ama reytingler kötü çıkınca o program  da yayından kaldırıldı.
·        Alişan’ın son yıllarda patlayan bir şarkısı da olmadı.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV