banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Altan Çetin YENİ ALBÜMÜNÜ 3500 KİŞİYLE KUTLADI

Sibel Can, Ebru Gündeş, Hande Yener, Gülşen, ve Gülben Ergen gibi Türkiye'nin önde gelen ses sanatçılarına verdiği ''hit'' parçalarla bilinen besteci Altan Çetin ''Sahibinden'' adını verdiği albümünün lansman konseri için Marmaris'e çıkarma yaptı.

13 Ağustos 2016 Cumartesi 19:27
Altan Çetin  YENİ ALBÜMÜNÜ 3500 KİŞİYLE KUTLADI
banner322
Altan Çetin  YENİ ALBÜMÜNÜ 3500 KİŞİYLE KUTLADI
Sibel Can, Ebru Gündeş, Hande Yener, Gülşen, ve Gülben Ergen gibi Türkiye'nin önde gelen ses sanatçılarına verdiği ''hit'' parçalarla bilinen besteci Altan Çetin ''Sahibinden'' adını verdiği albümünün lansman konseri için Marmaris'e çıkarma yaptı.

Sibel Can, Ebru Gündeş, Hande Yener, Gülşen, Demet Akalın ve Gülben Ergen gibi Türkiye'nin önde gelen ses sanatçılarına verdiği ''hit'' parçalarla Türk Müziğine büyük katkılar sağlayan ünlü besteci Altan Çetin ''Sahibinden'' adını verdiği albümünün lansman konseri için Marmaris'e çıkarma yaptı.

Beylikdüzü Audi Servisi



Catwork'ün de katkılarıyla, özel teknik altyapılar ve projeye özel yurt dışından getirilen teknik alt yapılar ile büyük bit titizlikle hazırlanan albümde, her biri türk müzik tarihine geçmiş ''hit''lerini kendi sesiyle yorumlayan Altan Çetin'e ilk konserinde yaklaşık 3500 kişilik dev bir koro eşlik etti. Marmaris Club Arena'da hemen her şarkıyı dinleyicileri ile birlikte seslendiren Altan Çetin, Marmaris'te tam anlamıyla deprem etkisi yarattı.

Kariyerinin mihenk taşlarından oluşan şarkıları bir araya topladığı albümünün lansman konserinde şimdiye kadar şarkılarına hayat veren Türkiye'nin popüler seslerine tek tek teşekkür eden Altan Çetin; ''Hande, Sibel, Demet, Gülben, Ebru ve nice kıymetli dost... Şuan adını telafuz edemediğim tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Şarkılarıma hayat verdiler. Her biri ile ayrı mutluluklar apayrı gurur ve başarılar yaşadım. Şimdi sıra bende.'' diyerek iddiasını ortaya koydu.

Yaklaşık 1.5 saat boyunca sahnede kalan Altan Çetin, 3500 kişilik dinleyici kitlesinin yoğun istekleri dolayısıyla farklı parçalara yaklaşık 3 kez bis yapmak zorunda kaldı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV