banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Arzu’ dan Yeni Albüm

Türkücü, Yavuz Bingöl, Abidin Biter ve Şevval Şam ile de düet yaptı. Albümde Ahmet Kaya türküleri de var!

14 Haziran 2012 Perşembe 01:58
Arzu’ dan Yeni Albüm
banner264
Arzu’ dan Yeni Albüm.

Türkücü, Yavuz Bingöl, Abidin Biter ve Şevval Şam ile de düet yaptı. Albümde Ahmet Kaya türküleri de var!


Türk halk müziği sanatcısı Arzu yeni albümü “ Ve... Aşk ” ile 3 yıl aradan sonra sevenleriyle buluşuyor. Sanat hayatının 5. solo albümü olan ve yepyeni 17 türküyle 2012’ye damgasını vuracak albümün yapımcılığını ve prodüktörlüğünü iber Müzik yaptı.


Albümünün stüdyo çalışması yaklaşık bir sene sürdü, Arzu müzikal çizgisinin dışına taşmadan hazırladığı yeni albümünde bati saund ve Etnik halk müziği sazları ile umutlarını, hüzünlerini ve sevinçlerini dinleyicisi ile paylaşıyor.

Albümünü, geçtiğimiz hafta tamamlayan ünlü sanatçı, yeni çalışmasında Yavuz Bingöl, Abidin Biter ve Şevval Şam ile de düet yaptı.


Müzisyenler Erdal Erzincan, İsmail Tunçbilek, Hüsnü Şenlendirici sazlarıyla Ve… Aşk albümüne renk kattılar.


Ahmet Kaya, Erdal Erzincan, İlkay Akaya, Nurettin Rençber, Abidin Biter gibi ünlü isimlerin Türkülerini seslendiren Arzu sürprizlerle dolu albümü için "Sevenlerime yeni türküler söyleyeceğim bu beni çok heyecanlandırıyor. Onların seveceği güzel türküler yapmaya çalıştım. Beğeneceklerini biliyorum" diyor.


Albümün ilk video klip i "Aşk Sana Benzer" e çekilecek.

Albüm için ünlü fotoğrafçı Fatih Metin Demirkol 'a poz veren Arzu, 15 Haziran da müzik marketlerde yerini alacak albüm için "Sevenlerimle buluşmama çok az kaldı. Ben onlarla sürekli ekranlarda, konserlerde birlikteyim. Ama Türküler insanı daha da bir derinden bağlar. İşte benim Türkülerim de öyle. Sevenlerimle kurduğum bağ bu türküler ile daha da kuvvetli ve derin olacak" diyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV