banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
20 Nisan 2024 Cumartesi

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Başak Parlak'tan küfür itirafı!...

Yeni sezonda sanatın üç kolunda yer alacak olan Ba­şak Par­lak, ka­ri­ye­rin­de sağ­lam adım­lar­la iler­li­yor. Par­lak, “Gü­zel­lik­ten çok iyi bir oyun­cu ol­arak anıl­mak is­tiyorum” dedi.

01 Şubat 2016 Pazartesi 00:02
Başak Parlak'tan küfür itirafı!...
banner321

Başak Parlak'tan küfür itirafı!...

Yeni sezonda sanatın üç kolunda yer alacak olan Ba­şak Par­lak, ka­ri­ye­rin­de sağ­lam adım­lar­la iler­li­yor. Par­lak, “Gü­zel­lik­ten çok iyi bir oyun­cu ol­arak anıl­mak is­tiyorum” dedi.


Bugün'den Okan Işık'ın röportajı...

Oyun­cu­luk ha­ya­tı­nıza na­sıl gir­di?


2002’de Te­kir­dağ’da or­ta­oku­la gi­der­ken ilk di­zi­mi yap­tım.  Di­zi Kay­se­ri’de çe­ki­li­yor­du. Her haf­ta Te­kir­dağ’dan İs­tan­bul’a, İs­tan­bul’dan Kay­se­ri’ye gi­dip ay­nı şe­kil­de ge­ri dö­nü­yor­dum. O za­man ta­bii ki çok zor­du. Bir­ de ya­şım kü­çük­tü, 12 ya­şın­day­dım. Be­nim için çok me­şak­kat­li ol­du.

O za­man­lar oyun­cu­lu­ğu hiç bı­rak­ma­yı dü­şün­dü­nüz mü?

Baş­la­dık­tan son­ra bı­rak­ma­yı hiç dü­şün­me­dim. Da­ha ilk di­zim­de de set­te ken­di­mi iyi his­se­tim. Ben bu işi ya­pa­bi­li­rim di­ye dü­şün­düm.

Ço­cu­ğu­nu di­zi­le­re sok­mak is­te­yen­le­re ne der­si­niz?

beylikdüzü tabela reklam


İn­san­lar ço­cu­ğu­nun fo­toğ­raf­la­rı­nı gön­de­ri­yor. ‘A­jan­sa yaz­dır­mak is­ti­yo­rum, ne ya­pa­yım’ di­ye so­ru­yor­lar. On­la­ra bi­raz sa­kin ol­ma­la­rı­nı tav­si­ye edi­yo­rum. ‘Kö­tü bir yer’ di­ye söy­le­mi­yo­rum ama ço­cuk psi­ko­lo­ji­si için zor. Baş­ka bir dün­ya­ya adım atı­yor. İn­san­lar onu te­le­viz­yon­da iz­li­yor. Son­ra oku­la gi­di­yor. Bir ya­ban­cı­laş­ma olu­yor.

Siz psi­ko­lo­jik sı­kın­tı­ ya­şa­dı­nız mı?

Yok ben şans­lıy­dım ra­hat at­lat­tım. Kü­çük bir okul­da oku­dum. Her­kes bir­bi­ri­ni ta­nır­dı. İs­tan­bul’da bü­yü­me­me­nin avan­ta­jı. Öğ­ret­men­le­rim de çok des­tek ol­du.

Ço­cuk­luk ha­ya­li­niz ney­di?

Ba­na psi­ki­yatr ha­va­lı ge­li­yor­du. Ka­rar aşa­ma­sı­na gel­me­den oyun­cu­lu­ğa baş­la­mış ve bu­nun mes­le­ğim ola­ca­ğı­na ka­rar ver­miştim.

Üç kol­dan ge­li­yor­su­nuz, yo­ğun tem­po­dan kork­mu­yor mu­su­nuz?

Kö­rü kö­rü­ne gö­zü­mü kör edip bu iş­le­rin içi­ne gir­di­ğim için bir sı­kın­tı duy­mu­yo­rum. Bi­raz bö­lü­nü­yo­rum ama çok ke­yif­li bir yo­ğun­luk. Ben çok şans­lı­yım. Sev­di­ğim işi ya­pı­yo­rum ve üs­tü­ne pa­ra ve­ri­yor­lar.

Si­ne­ma, ti­yat­ro, di­zi, en çok han­gi­sin­den haz alı­yor­su­nuz?

Hep­si­nin fark­lı yer­le­ri var. Sah­ne­de ol­mak hep­sin­den çok baş­ka. Se­yir­ciy­le di­rekt te­mas ku­ra­bi­li­yorsunuz ve on­lar­dan tep­ki al­mak en en­te­re­san bul­du­ğum sa­nat. Ka­me­ra önü oyun­cu­lu­ğu da baş­ka bir hi­ka­ye. Di­zi çek­mek çok he­ye­can­lı. Be­yaz­per­de­de ken­di­ni gör­mek ise çok gu­rur ve­ri­ci bir du­rum.

‘Kış Gü­ne­şi’ di­zi­sin­de­ki ka­rak­te­ri­niz­den bi­raz ipucu ve­rir­mi­si­niz?

Se­da’yı oy­nu­yo­rum. Ka­ri­ye­rin­de üst sı­ra­la­ra çık­mış mo­da ta­sa­rım­cı­sı bir kız. Çok hırs­lı, tu­tu­ğu­nu ko­pa­ran, he­def­le­di­ği şe­ye ulaş­mak için her şe­yi gö­ze ala­bi­len çok di­şi bir kız.  Ben­den çok fark­lı bir ka­rak­ter. Bu yüz­den ka­rak­te­ri çı­kar­tır­ken çok zor­lan­dım.

Mo­day­la ara­nız na­sıl?

Hiç mo­da­yı ta­kip eden, trend gi­yi­nen bi­ri ola­ma­dım. Hat­ta ba­zı ar­ka­daş­la­rım tar­zı­mı de­mo­de bu­lur. Alış­ve­riş­ko­lik de de­ği­lim. Sa­de­ce ayak­ka­bı çok alı­rım. Hiç giy­me­di­ğim 10 çift ayak­ka­bım var­dır. Da­ya­na­mı­yo­rum, alı­yo­rum.

Pe­ki ko­me­di mi dram mı; han­gi­si si­ze da­ha ya­kın?

Ko­me­di­nin se­ti çok eğ­len­ce­li. Sı­fır stres iş ya­pı­yor­sun ama ben dram oy­na­mak­tan da­ha ke­yif alı­yo­rum.

Şük­rü Öz­yıl­dız ve As­lı En­ver’le ay­nı se­ti pay­la­şa­cak­sı­nız, da­ha ön­ce ta­nı­şı­yor muy­du­nuz?

Şük­rü ile ön­ce ça­lış­mış­tık, uzun yıl­lar­dır ar­ka­da­şız. Set dı­şın­da da ener­ji­siy­le müt­hiş­tir. As­lı ile ye­ni ta­nış­tık. O da çok iyi. Set­te hiç­bir sı­kın­tı­mız yok, her­kes bir­bi­riy­le iyi an­la­şı­yor.

Ro­lü­nü­ze na­sıl ha­zır­la­nı­yor­su­nuz?

O kız­lar na­sıl­lar göz­lem­li­yo­rum.  Ko­nuş­ma­nı­za,  ba­kı­şı­nı­za,  du­ru­şu­nu­za si­ra­yet eden bir du­rum. Er­kek ço­cu­ğu gi­bi gi­dip, se­te mo­da ta­sa­rım­cı­sı olu­yo­rum. Çok ko­mik olu­yor.

10 yıl son­ra ken­di­ni­zi gör­mek is­te­di­ği­niz yer ne­re­si?

Her yap­mam de­di­ği­mi yap­tım. An­ne ol­ma­yı  dü­şün­mü­yo­rum de­sem iki yıl son­ra ço­cuk do­ğu­ra­bi­li­rim. Bir ai­le kur­mak is­te­rim. 10 yıl son­ra uma­rım ba­şa­ra­bil­miş olu­rum.

Ay­na­ya ba­kın­ca ken­di­ni­zi gü­zel bu­lu­yor mu­su­nuz?

Fe­na de­ği­lim. Ahım şa­hım bul­mu­yo­rum ama göz ren­gim avan­taj. Bu­nun­la na­sıl övü­ne­yim, ge­ne­tik ba­ba­mın göz­le­ri böy­ley­di ba­na geç­ti. Be­nim yap­tı­ğım bir şey de­ğil.

Be­ğen­me­di­ği­niz bir yer var mı?

O ka­dar çok yer var ki. Baş­ka in­san­la­rı çok be­ğe­ni­yo­rum ama ken­di­mi be­ğe­ne­mi­yo­rum.  Ne­re­de bir sı­kın­tı var­sa gö­zü­nüz ora­ya gi­der. Bir ye­ri­mi yak­mak is­te­mi­yo­rum o yüz­den is­mi­ni ver­me­ye­ce­ğim.

Hep fit gö­rü­yo­ruz si­zi bu­nun sır­rı­nı öğ­re­ne­bi­lir mi­yiz?

Spor ya­pı­yo­rum. Va­kit bu­la­ma­dı­ğım­da ko­şu­yo­rum. Fast fo­od ye­mem da­ha çok seb­ze ağır­lık­lı bes­le­ni­yo­rum. Ba­na yük­te ha­fif, fay­da­da ağır be­sin­ler yi­yo­rum.

Çocuğum olsa sete götürmem

Oyun­cu­luk ma­ce­ra­mı bi­raz zor ge­çir­di­ğim için ken­di ço­cu­ğu­mu di­zi­ler­de oy­nat­mam. Çün­kü ço­cuk­lar için zor bir or­tam. On­lar ken­di ya­şıt­la­rıy­la oy­na­mak is­ti­yor­lar. Bel­li bir ya­şa gel­dik­ten son­ra bu işi yap­mak is­ti­yor­sa her tür­lü des­tek olu­rum ama ço­cuk­ken se­te ge­tirme­yi doğ­ru bul­mu­yo­rum.

İVEDİK UÇ BİR KARAKTER

Şevkat’in, Re­cep İve­dik’e ben­ze­ti­li­yor ol­ması çok ra­hat­sız edi­ci. Hiç hoş­lan­mı­yo­ruz. As­lın­da ben­zer ta­raf­la­rı yok. Re­cep İve­dik çok da­ha uç bir ka­rak­ter, da­ha ka­ri­ka­tü­ri­ze,  Şev­kat da­ha halk­tan Ana­do­lu ço­cu­ğu gi­bi. ­

STATTA KÜFÜR AĞZIMDAN ÇIKABİLİYOR

Ko­yu bir Ga­la­ta­sa­ray ta­raf­ta­rı­yım. Bü­tün te­za­hü­rat­la­rı bi­li­rim. Stat­ta is­tem­siz­ce kü­für­ler ağ­zım­dan çı­ka­bi­li­yor. Ga­la­ta­sa­ray yüz­ünden bu ara  iddia yap­mı­yo­rum.

MAÇO ERKEĞE KATLANAMAM

Ma­ço er­ke­ğin de se­ve­ni var, ya­pa­cak bir şey yok. Ya­nım­da­ki adam kıs­kan­sın, bi­raz trip at­sın is­te­yen var. Be­nim kat­la­na­bi­le­ce­ğim bir şey de­ğil. Yap­tı­ğı­mız iş bel­li.

BAŞROL TAKINTIM YOK

Bir­bi­rin­den fark­lı ka­rak­ter­ler oy­na­mak odak nok­tam. Üç bö­lüm­de bi­te­cek di­zi­de baş­rol oy­na­sam ne olur! Baş­rol oy­na­mak gi­bi bir ta­kın­tım yok.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV