banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Bergüzar Korel, 3. kez hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformunda yayınlanacak olan Kanlı Yayın dizisinde rol almaya hazırlanan Bergüzar Koral, apar topar seti bıraktı.

02 Nisan 2021 Cuma 15:15
Bergüzar Korel, 3. kez hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu
banner291
Bergüzar Korel, 3. kez hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformunda yayınlanacak olan Kanlı Yayın dizisinde rol almaya hazırlanan Bergüzar Koral, apar topar seti bıraktı. 3. kez hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Bergüzar Korel, 'Sete çıkmadan önce büyük bir sürprizle hamile olduğumu öğrendim' ifadelerini kullandı. Koronavirüs nedeniyle artan vakaların ardından dizinin çekimleri ertelenirken Bergüzar Korel'in projede rol almayacağı öğrenildi.
Halit Ergenç ile mutlu bir evliliği olan başarılı oyuncu Bergüzar Korel, Exxen'de yayınlanacak olan Kanlı Yayın dizisinde rol almaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu sete çıkmaya hazırlanan 3. kez hamile olduğu öğrendi ve projeden ayrıldı.
Sosyal medya hesabından hamile olduğunu müjdeleyen Bergüzar Korel şu ifadeleri kullandı: 'Ekranlardan uzak kaldığım 3 yılın ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok kıymetli bir ekiple hazırlandığımız 'Kanlı Yayın' adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu öğrendim. Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerine çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık.
Bir yandan minik bebeğimiz bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek... Benim için hiç kolay değil... Tüm bu süreçte harika insanlarla çalıştım. Yönetmenimiz Can Ulkay. senaristimiz Selim Erkul. yapımcımız Ahmet Kayımtu ve Julia Berköz, yapım şirketimiz Saran Studıos ve Exxen ailesi... Çok şey öğrendiğim ve harika bir yaratım süreci geçirdiğim tüm ekip arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Dilerim sağlıklı günlerde tekrar kesişsin yollarımız.'

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV