banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
20 Nisan 2024 Cumartesi

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Bizim Hikaye yılın dram filmi olmaya aday

Bizim Hikaye filmi iddialı geliyor. Filmde, darbeler ile hırpalanan bir ailenin inandığı değerler uğruna mücadele etmesini beyazperdede izleyeceksiniz.

27 Şubat 2015 Cuma 13:35
 Bizim Hikaye yılın dram filmi olmaya aday
banner291
 Bizim Hikaye yılın dram filmi olmaya aday
Bizim Hikaye filmi iddialı geliyor. Filmde, darbeler ile hırpalanan bir ailenin inandığı değerler uğruna mücadele etmesini beyazperdede izleyeceksiniz.
Bizim Hikaye, Türkiye’nin hüzün dolu günlerinin hikayesini anlatıyor. Filmde, darbeler ile hırpalanan bir ailenin inandığı değerler uğruna yaşadığı mücadeleler gözler önüne serilecek.
BAŞROLDE İDDİALI İSİMLER

Bizim Hikaye, 70’lerden günümüze gelen kurgusu ile seyirciyi içine alan yılın dram filmi olarak karşımıza çıkıyor. 27 Mart’ta vizyona girecek filmin başrollerini usta oyuncular Cansel Elçin, Haluk Piyes, Sera Tokdemir, Naz Elmas, Burcu Kıratlı, İbrahim Kendirci, Çiğdem Batur, Şebnem Dilligil ve Ahmet Mekin gibi ünlü isimler paylaşıyor.
FİLM MÜZİKLERİNE MUSTAFA CECELİ DOKUNUŞU

Filmin müzikleri ise yaptığı aşk şarkıları ile beğeni toplayan Mustafa Ceceli’ye ait. Darbelerin getirdiği hukuksuzluklara direnen ve her ne olursa olsun yıkılmayan, acılarla daha da güçlenen bir ailenin hikayesinin işlendiği filmin senaryosu yaklaşık iki yılda yazıldı.
ASLA VAZGEÇME"

“Asla vazgeçme” diyen bir baba ve babasının davasına ömrünü adamış bir oğulun hikayesi izleyicinin karşısına çıkacak. Babasını bir hukuksuzluk sonucu sisteme kurban etmiş olan Ahmet, adaletin yerini bulması için çabalar. Film boyunca adaletsizlik ile hayat tercihlerini bile gözden çıkarmaktan kaçınmayan bir evladın hukuk ve duygu savaşını da izleyeceğiz...
BÜYÜLEYİCİ DOĞA ÇEKİMLERİ

Yönetmen Yasin Uslu tarafından çekilen filmde özellikle Karadeniz sahneleri seyircileri büyüleyecek. Filmin toplamda 8 hafta süren çekimlerinin 3 haftası Trabzon, Rize ve Sinop’ta gerçekleştirildi.
Filmin bir ilginç detayı ise Sera Tokdemir, yurt dışından getirilen özel bir maske ile filmdeki anne karakterinin hem otuzlu yaşlarını hem de altmışlı yaşlarını başarıyla canlandırıyor olması. Alaaddin Film tarafından yapımı üstlenilen film senenin iddialı yapımlarından biri.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV