banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Burcu Kıratlı suskunluğunu bozdu: Sinan'ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum

Boşandıktan sonra yeniden aşk yaşamaya başlayan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, ayrılık ve ihanet iddialarıyla magazin gündeminden düşmüyor.

20 Ekim 2020 Salı 14:20
Burcu Kıratlı suskunluğunu bozdu: Sinan'ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum
banner229
Burcu Kıratlı suskunluğunu bozdu: Sinan'ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum

Boşandıktan sonra yeniden aşk yaşamaya başlayan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, ayrılık ve ihanet iddialarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Akçıl'ın aldatma ve bebek iddialarını yalanlamasından sonra, Kıratlı da sessizliğini bozdu.

NEON TABELA

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Ocak 2019’da evlenip Eylül 2019’da boşanmış, kasımda yeniden bir araya gelmişti. Eski karı-kocanın ikinci kez nikah masasına oturacağı konuşuluyordu ki, 20 gün önce yolları yine ayrıldı. Hatta ünlü çift birbirlerini Instagram’dan bile sildiler. Dün de Sinan Akçıl’ın Azerbaycanlı diyesityen Nez Aliyeva ile aşk yaşadığı, hatta sevgilisinin hamile kaldığı iddia edildi.

'O BENİM HÂLÂ DEĞER VERDİĞİM TEK KADINDIR'

Dedikodular üzerine Sinan Akçıl “Burcu ile ayrılık sürecinde olmamıza rağmen o benim hâlâ değer verdiğim tek kadındır” açıklamasını yaptı.

'BU SABAH TAM 11 KEZ BENİ ARADI'

Burcu Kıratlı da Posta’ya konuştu. Oyuncu, “3 gündür bu şizofren kadın ile uğraşıyorum. Bu sabah tam 11 kez beni aradı. Çıkan haberlerle ilgili. Sanki benim arkadaşım bana açıklama yapıyor.

'TAKINTILI'

Sinan’ın telefonuna yolladığı sesli mesajları var. ‘Ben senin için her şeyi yaparım, Burcu’ya gider neler neler anlatırım’ diyor. Takıntılı. Kadın hırsa kapılmış belli ki. Ama Sinan’ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum” dedi.

Bununla birlikte Nez Aliyeva, cumartesi akşamı Deha Bilimlier ile Muamma’da sahneye çıkan Sinan Akçıl’ı dinlemeye gitti. Sinan Akçıl'ın sahneden fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp kalp emolojisi ekledi. Ne var ki, dün akşam sürpriz bir gelişme yaşandı; dedikodular Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’nın bir kez daha barışmasına vesile oldu.

'HER OLAYLA BİRBİRİMİZE DAHA ÇOK BAĞLANIYORUZ'

Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ile barıştıktan hemen sonra "Her olayla birbirimize daha çok bağlanıyoruz, sevgimiz büyüyor. Bir kez daha iyi ki varsın 'mucize' dedikleri 3 hece" diye konuştu.



web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV