banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Büyük Transfer Engin Benli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Yaman Karakteri Engin Benli yeni sezonda izleyicilerle buluşuyor.

05 Ekim 2020 Pazartesi 18:30
Büyük Transfer Engin Benli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da
banner312
Büyük Transfer Engin Benli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Yaman Karakteri Engin Benli yeni sezonda izleyicilerle buluşuyor.

Beylikdüzü Tabela

Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Transferi Engin Benli'nin Yaman karakterini canlandırması ile izleyicileri ATV ekranlarına kitleyeceğe benziyor.

Başrollerinde; Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik ( Ceylan), Ali Sürmeli ( Doğan), Hüseyin Avni Danyal(Tufan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Pelin Akil Altan ( Bahar), Engin Benli (Yaman) yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona bomba gibi giriyor.

ATV ekranlarının fenomen dizisinde Oktay Kaynarca'nın başrolde olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunda yaptığı transferler ile gücüne güç kattı.. Bu transferler arasında son olarak Kanıt dizisinde rol alan Engin Benli yer alıyor. EDHO'da Yaman karakterini canlandıracak olan Engin Benli'nin performansı

Yeni sezonda da ailenin gücü, planlanan entrikalar ve elbette ki aksiyon hiç eksik olmayacak. Beş sezon boyunca yaşanan heyecan yeni sezonda da devam edecek. Bu sezon güç dengeleri değişecek. Çakırbeyli ailesi bir kez daha gücünü tüm Türkiye'ye gösterecek.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yaman karakteri Engin Benli kimdir kaç yaşında nereli?
Engin Benli Biyografisi
Doğum Yeri İzmir/ Türkiye
Doğum Tarihi23.2.1970 

Engin Benli, 
23 Şubat 1970; İzmir, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

İlk öğretimini, İzmir'de tamamladıktan sonra lisans eğitimini Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarında 1995 yılında tamamladı. Profesyonel tiyatro hayatına Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak başladı. Ardından 1995-1997 yılları arasında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda stajyer sanatçı olarak görev yaptı. Kurulduğu yıl olan 1997 yılından bu yana İzmit Şehir Tiyatrosu’nda oyuncu olarak yer alıyor. Ayrıca, tiyatro aktörlüğünün yanı sıra çeşitli sinema ve televizyon çalışmaları da yapmaktadır. Özellikle 2010 - 2013 yılları Arasında yayınlanan Kanıt adlı dizideki Başkomser Orhan rolü ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Daha sonra Poyraz Karayel adlı dizide Zafer karakterini canlandırmıştır. Engin Benli,  Göç Zamanı dizisinde Artem karakterini canlandırmıştır.Engin Benli  2018 yıllarında Koca Koca Yalanlar Erdem, Savaşçı Kuzgun dizilerine damga vurmuştu.

Filmografi
Yıl Tür Proje Rol
2008 Sinema filmi Polis Volkan İzmitli
2010 Dizi Kanıt Orhan Özdemir
2011 Sinema filmi Kırık Midyeler Cevat
2015 Sinema filmi Son Mektup Fuat Binbaşı
Dizi Poyraz Karayel Zafer Biryol
2016 Dizi Göç Zamanı Artem
Sinema filmi Yağmurda Yıkansam Yılmaz
2016- Dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem Sinan Paşa
2018 Dizi Koca Koca Yalanlar Erdem
2018 Dizi Savaşçı Kuzgun






Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV