banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Cem, Şahan'a yanıt verdi

Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar'ın 'zeytin dalına' karşılık verdi.

19 Kasım 2015 Perşembe 14:29
Cem, Şahan'a yanıt verdi
banner322
Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar'ın sosyal medya üzerinden kendisine başarılar dilemesine karşılık verdi.


Şahan Gökbakar, Ali Baba ve 7 Cüceler filminin vizyona girmesiyle Cem Yılmaz'a zeytin dalı uzatmış, "Başarılar dilerim, gişeniz bol olsun" mesajını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

Cem Yılmaz, bu mesaja karşılık bir zeytin dalı fotoğrafı paylaştı ve "Sosyal medyadan Şahan'ın uzattığı zeytin dalını aldım. Teşekkür ederim" yazdı.


Yılmaz ardından zeytin ağaçlarıyla dolu bir arazinin fotoğrafını paylaşıp şu yorumu yaptı. "Ben de tüm komedyen kardeşlerime zeytin ağaçları uzatıyorum. Herkes mutlu olsun, mutlu etsin!"


İkili arasındaki bu barış mesajlarına Behzat Uygur da katıldı. Uygur, "Madem ki barış havası var, ben de Süheyl'e barış çubuğu gönderiyorum" notuyla kuş tüyüyle süslü bir mızrak fotoğrafı paylaştı.

Cem Yılmaz da, Behzat Uygur'un bu tweet'ini retweet etti.

539 BİN KİŞİ İZLEDİ

Cem Yılmaz'ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde yer aldığı filmi "Ali Baba ve 7 Cüceler"in ilk hafta sonu gişesi belli oldu.

Film, 13-15 Kasım tarihlerinde 539 bin 639 kişi tarafından izlenerek 2015'ın en iyi açılış yapan Türk filmi oldu.

seo, web tasarım, seo yazılım,

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • tuna hanımgül 8 yıl önce yorumlandı

      cem abi o ağaçları kestiler çoktan resim zeytin üreticilerinin artık arazileri nükleer santrallerle dolacak ah ah cem yılmaz birde bunu açıkla abim dile getir

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV