banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Ceren Kalpakaslan'a çifte darbe

Ceren Kaplakarslan, boşanmaktan vazgeçti ama Rafet El Roman artık onu istemiyor.

18 Ağustos 2016 Perşembe 12:56
Ceren Kalpakaslan'a çifte darbe
banner312
Ceren Kalpakaslan'a çifte darbe
Ceren Kaplakarslan, boşanmaktan vazgeçti ama Rafet El Roman artık onu istemiyor. Mehmet Ali Erbil ise ilişkilerini inkar ettiği için Ceren’e öfkeli
 Rafet El Roman-Ceren Kaplakarslan çiftinin boşanma davası Ekim'de. Ancak dava öncesi ilginç olaylar yaşanıyor. İddialara göre Ceren, ayrılık döneminde Mehmet Ali Erbil ile yakınlaştı. Ancak ardından ilişkiden vazgeçip Erbil için "Babam gibi" dedi. Bu sözler ünlü şovmeni çileden çıkardı. Şu sıralar Erbil sinirden delirmiş durumda.

Beylikdüzü Mercedes Servisi

DÖNÜŞ YOLU KAPALI

Ünlü şovmenle ilişkisini bitirip rotayı yeniden Rafet El Roman'a çeviren Ceren, bu kez ikinci bir şokla sarsıldı. Çünkü Ceren'in barışma çabaları karşılıksız kaldı. Rafet El Roman'ın artık evlilik defterini kapadığı ve boşanmaya kararlı olduğu öğrenildi. Ceren şu sıralar büyük bir çıkmazda.

ARKADAŞ DEĞİL SEVGİLİ

Ceren Kaplakarslan, Mali için her ne kadar "Eski dostum, babam gibi" dese de, ikiliye yakın kişiler "Aralarında ilişki vardı" diyor.

RAFET'İ ÇILDIRTAN OLAY

İddiaya göre Ceren Kaplakarslan, Rafet El Roman'a "Evlilik öncesi Mehmet Ali Erbil bana kur yapıyordu" dedi. Ancak bu sözlere rağmen Ceren'in Mali ile görüşmesi El Roman'ı çıldırttı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV