banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Çılgın Sedat'ın gece kulübü yandı, hayalleri kül oldu

Çılgın Sedat'ın sahibi olduğu Mersin'in gözde mekanlarından Club Çılgın'da 11 Ekim'de büyük bir yangın çıktı. Olay sonrası mekan tamamen kullanılamaz hale gelirken, ünlü şarkıcı da hayatını kül eden yangının detaylarını anlattı.

13 Ekim 2016 Perşembe 20:41
Çılgın Sedat'ın gece kulübü yandı, hayalleri kül oldu
banner321
Çılgın Sedat'ın gece kulübü yandı, hayalleri kül oldu
Çılgın Sedat'ın sahibi olduğu Mersin'in gözde mekanlarından Club Çılgın'da 11 Ekim'de büyük bir yangın çıktı. Olay sonrası mekan tamamen kullanılamaz hale gelirken, ünlü şarkıcı da hayatını kül eden yangının detaylarını anlattı.

Ünlü şarkıcı olayın hemen ardından yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:
'11 Ekim Salı günü saat 01:00 civarı yangın başlamış. Müdürüm beni aradı ve 'barda yangın çıkmış' dedi. Durumu sorduğumda ise sadece 'kötü' dediler. Hızlı bir şekilde evden çıktım Club'a doğru geldim. Direk barın içine daldım tutmaya çalıştılar ama içeri girdim. Dumandan hiçbir şey görünmüyordu. Alev alev yanıyordu her şey. İtfaiye müdahale ediyordu ama yetmedi. Geç kalınmıştı. Bu kimsenin suçu değil. İş işten geçmişti artık. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çok uğraştılar. Ama yanıcı madde çok olduğundan engel olunamadı. Barın halini görenler; 'bomba atsanız bu kadar tahrip edemez, nasıl bir yangındır bu?' diyorlar. Biz de bilmiyoruz tabii ki gelen emniyet güçleri, itfaiye bilir. Ne olduğunu bulacaklar.'

'HAYALLERİM KÜL OLDU'
'Umutlarım hayallerim bir saat içinde kül oldu. 11 Ekim Salı günü benim hayatımın dönüm noktası oldu. Belki de Rabbimin bana bir işaretidir bilemiyorum. Allah bizi imtihan ediyor. Beni evladımla imtihan ediyor. 'Elhamdülillah' diyorum her zaman. Şimdi de malımızla ediyor. Buna da elhamdülillah. Rabbimin bildiği bir şey vardır diyorum. Belki daha kötü bir şey olacaktı. Ne oldu dükkanım kül oldu. Bir tane çerez kabı bile kalmadı. Her şeyim yandı kül oldu. Ben burayı tırnaklarımla kazıyarak yaptım. Henüz daha yaptığım şeylerin borcunu ödüyorum. Ondan dolayı da üzgünüm.'

'BÜTÜN EMEKLERİM GİTTİ'
'Açalı yaklaşık 6 ay olmuştu. Çocuklarımdan, ailemden uzak burada ekmek mücadelesindeydim. Onların rızkı için mücadeledeydim. Mersin'de mekan açmak nasip oldu. Allah büyük yine toparlanacağım. Hiçbir zaman ezilmem hep dik dururum. Çok zor bir imtihan içerisindeyim. Çünkü bir gece uyandığında gözünün önünde her şeyin yanıyor, kül oluyor. Her şeyimi buraya yapmıştım, hazırlamış, harcamış, adamıştım. Çok emeğim vardı. Bir saat içinde bütün emeklerim gitti hepsi.'

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar programına konuk olan Çılgın Sedat yaşadıklarını bir kez de canlı yayında anlattı.
BEN BÖYLE YANGIN GÖRMEDİM
Evde uyuyakalmışım, uyandığımda telefonumda cevapsız aramalar vardı. Müdürü aradım 'Dükkanda yangın var abi, çok kötü' dedi. Arabaya bindim gittim. Tutmaya çalıştılar. İçeri girdim, girdiğim anda tıkandım. Ayaklarım yandı. Yerler suydu. Hiçbir şey görünmüyordu, iki itfaiyeci arkadaş yaralandı. Ben hayatım boyunca hiçbir yerde böyle yangın görmedim.

BOMBA ATSANIZ BU HALE GELMEZ
Net bir olay yeri inceleme olmadı. Polis arkadaşlarla beraber kamera kayıtlarını izlediğimizde gördük gece yarısı civarı kameraların önünde dumanlar yükseliyor. 6-7 dakika içerisinde tamamen yangın sarıyor dükkanı. Benim barımın iki tane kapısı var. Ana giriş kapısına alarm taktırmıştım. Yangın sensörü de vardı. Bomba atsanız bu hale getiremezsiniz. Ben hayatım boyunca böyle bir şey görmedim. Dikdörtgen bir mekan. En önünden en arkasına, en üstünden en altına bu kadar detaylı yanamaz.

MASRAF 250 BİN TL
250 bin TL'nin üzerinde masrafım oldu. Bu paranın yarısı kendimin, yarısı sağdan soldan aldığım borçlar.Mekanım yeni yeni oturmaya başlamıştı. Çok emek verdim. Şu an 'neyin var' desen, ailem var, Allahım var, dostlarım var... O da bana yetiyor. Sigorta yaptırmamıştım daha. Her şey çok yeniydi. Kimse bana söylemedi bunu. Arabamın kaskosu vardır, her şeyi vardır ama oraya yaptırmamıştım. Hiç aklıma gelmemişti.

YIKILMADIM, AYAKTAYIM
Instagram hesabıma öyle şeyler yazmışlar ki okuyup, ağladım.Hiç kimseden bir beklentim yok, olmadı da. Birileri geldi 'hiç merak etme toparlayacağız' dedi. Bu benim kaderim, nasibim... Allah bana 'Ben seni malınla da imtihan edeceğim, sabrını deniyorum' diyor. Yıkılmadım, yılmadım, ayaktayım ama çok yumruk aldım. Abandone oldum.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV