banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Demet Akalın - Aleyna Tilki polemiği büyüdü

Aleyna Tilki'ye ilk çıktığı dönemler destek olan Demet Akalın, bir süre sonra Tilki'ye tepki göstermeye başladı.

03 Şubat 2017 Cuma 15:18
Demet Akalın - Aleyna Tilki polemiği büyüdü
banner312
Demet Akalın - Aleyna Tilki polemiği büyüdü

Beylikdüzü Tabela


Aleyna Tilki'ye ilk çıktığı dönemler destek olan Demet Akalın, bir süre sonra Tilki'ye tepki göstermeye başladı.
geçtiğimiz günlerde açıklama Demet Akalın, "Aleyna 'Basit insanların çok fanı olur' şeklinde bir söz etti. Onun bu lafı beni sinirlendirdi. Daha 16 yaşında küçük bir kız böyle bir lafı nasıl söyler? Çok kızdım, artık Aleyna'yı dinlemiyorum." demişti.

DEMET AKALIN'A GÖNDERME YAPTI

Bu sözlerin hemen ardından Alyena Tilki Instagram hesabında yaptığı paylaşımla adeta Akalın'a gönderme yaptı.

Aleyna Tilki, kendisine ağır sözlerle yüklenen Demet Akalın'a Instagram hesabı üzerinden, "Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz!" dedi.
DEMET AKALIN'DAN YANIT GECİKMEDİ

Demet Akalın, şarkıcı Aleyna Tilki ile arasındaki atışmayla ilgili "Aleyna Tilki, 16 yaşında böyle ise 30 yaşında ne olur? Saygısızlığa tahammülüm yok" dedi.

Winterfest Festivali'nde dün gece sahne alan Akalın, konser öncesinde, kızı Hira ile birlikte Uludağ'ın tadını çıkarttı. Eşi Okan Kurt'un, konser saatine yakın Uludağ'da olacağını belirten Demet Akalın, son günlerde 16 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki ile arasında geçen atışmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın, Aleyna Tilki ile atışmalarıyla ilgili şunları söyledi:

"Yeni başlayan arkadaşlardan sadece saygılı olmalarını istiyorum. ‘Basit insanların çok hayranı olur' diye bir cümle ona hiç yakışmadı. Aleyna Tilki 16 yaşında böyle ise 30'unda ne yapacak bilemiyorum. Sen daha 16 yaşındasın. 3 gün önce başıma talihsiz bir olay geldi. Oturduğum restorana silahlı saldırı düzenlendi. Geçmiş olsun dileklerini söylemek için beni ilk arayan Ajda Pekkan oldu. Bu yüzden, önümüzde Ajda Pekkan gibi sanatçılar varken 16 yaşındayken bu söylemler hiç hoş değil. Ben yeni arkadaşların hepsine destek veriyorum, ancak tek isteğim onların saygılı olmaları. Saygısızlığın olduğu yerde benim tahammülüm yok."

Demet Akalın, basında yer alan ‘İzdivaç Programı' teklifi ile ilgili de açıklamalarda da bulundu. Akalın, "Teklif reddedilemeyecek kadar güzeldi. Ama şuan için böyle bir şey düşünmüyorum. Hafta sonlarım çok dolu. Ama önümüzdeki yaza başka bir proje ile dans yarışmasında haftada bir kere olmak üzere jüri üyeliği yapabilirim. Bu sıralar, reklam teklifleri de gelmeye başladı. Bunları değerlendireceğim ama haftada bir olacak. Hafta da 5 gün çalışacak bir enerjim şuan için yok" diye konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV