banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Demet Akalın idam istedi

İstanbul Bağdat Caddesi'nde 19 yaşında bir üniversite öğrencisi kıza tecavüz edilmesi olayına sanat dünyasının ünlü isimleri büyük tepki gösterdi.

27 Ocak 2016 Çarşamba 21:42
 Demet Akalın idam istedi
banner322
 Demet Akalın idam istedi

İstanbul Bağdat Caddesi'nde 19 yaşında bir üniversite öğrencisi kıza tecavüz edilmesi olayına sanat dünyasının ünlü isimleri büyük tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Intagram hesabından yaptığı açıklamada, "Gerçekten bir bitmediniz, kökünüz kurusun! İdamı getirin artık yeter ya" diyerek tepki gösterdi
beylikdüzü tabela reklam

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bir apartmanın arka bahçesinde evli ve iki çocuk babası şahsın 19 yaşındaki üniversite öğrencisi bir kıza tecavüz etmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.
Sanat dünyasından birçok ünlü isim de sosyal medya hesaplarından yaşanan olaya tepki gösterdi. Ünlü sanatçı Demet Akalın, bir Twitter mesajının ekran görüntüsünü Instagram hesabından paylaşarak, yaşanan tecavüz olayını sert bir dille kınadı ve şu yorumu yazdı:
"Gerçekten bir bitmediniz, kökünüz kurusun! İdamı getirin artık yeter ya! Yapan da evli ve iki çocuk babası! Baba demeyelim de!"

Gülben Ergen ise Twitter hesabından "#SessizKalmıyoruz 'Sokakta çıplak gezen bir kadın olsam bile bana tecavüz etme hakkın yoktur' Dick Gregory" ve "#SessizKalmıyoruz tecavüz insanlık ayıbıdır! Hayvanlık değildir! Şeytanlıktır!" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.
Ünlü sunucu Ece Erken ise yaşanan olaya sessiz kalmayarak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "2 çocuk babası, servis şoförü! O evlatlarının,eşinin yüzüne nasıl bakabildin o akşam pislik!" ifadelerini kullandı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV