banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Demet Akalın'dan Ceylan Çapa'ya tepki, İdo Tatlıses'e destek

Sosyetik güzel Ceylan Çapa'yı yakın takibe aldığı iddia edilen İdo Tatlıses, kendisini tanımayan ve dalga geçtiği belirtilen Çapa'ya Instagram hesabı üzerinden yüklendi.

08 Kasım 2016 Salı 13:43
Demet Akalın'dan Ceylan Çapa'ya tepki, İdo Tatlıses'e destek
banner322
Demet Akalın'dan Ceylan Çapa'ya tepki, İdo Tatlıses'e destek
Sosyetik güzel Ceylan Çapa'yı yakın takibe aldığı iddia edilen İdo Tatlıses, kendisini tanımayan ve dalga geçtiği belirtilen Çapa'ya Instagram hesabı üzerinden yüklendi. İdo'ya babası İbrahim Tatlıses ve Demet Akalın'dan da destek geldi. Ceylan Çapa ise haberlerin üzerine bir açıklama daha yaptı.


İdo Tatlıses geçen ay sosyal medya hesabından takip ettiği ve paylaşımlarını beğendiği Ceylan Çapa ile aşk yaşadığı dedikodularını yalanlamayıp "Böyle bir şey olursa ilk sizin haberiniz olur" açıklamasında bulundu.



Ceylan Çapa ise bu haberler için " 1 aydır Hong Kong'daydım, İstanbul'a daha yeni döndüm. O kişiyi hayatımda görmedim. Ortak arkadaş çevremiz bile yok. İsmi neydi? İdo muydu, İbo muydu! O çocuğu inanın hiç tanımıyorum" dedi.





NEYSE BİRİLERİ DAHA DUYMUŞ OLDU
Bu sözler üzerine İdo Tatlıses, Instagram sayfasından Ceylan Çapa'ya böyle cevap verdi:
Şükürler olsun ki İbrahim Tatlıses'in ve Derya Tuna'nın oğlu olarak gözümü açtığım hayata 1-0 önde başladım. Bu konuda mütevazilik edemicem Allah'ın yazdığı bu.! Hamdolsun ki önce Allah'ın sonra babamın sayesinde 19 yaşıma kadar maddi ve manevi olarak en güzel hayatı yaşadım. O yaştan sonrada manevi olarak ailemin gücü herzaman arkamda ve maddi olarak Rabbim'in izniyle kendi imkanlarımla yaşamaya devam ediyorum. Bu kadar özelimi kimse bilmeye bilir kabulümdür. Ailem ve benimle tanışmıyor olabilirler bu da kabulümdür. Ama duymamış olmaları?? Neyse birileri daha duymuş oldu...Bizi bilenlere ve bilmeyenlere sevgi ve saygılarımla ..



Ceylan Çapa'nın bu sözlerine alınan İbrahim Tatlıses ise Instagram sayfasından ceylan avlayan bir aslan çizimi paylaşarak " Gezme CEYLAN bu dağlarda seni avlarlar" yazdı.




CEYLAN ÇAPA'DAN AÇIKLAMA GELDİ
Öte yandan konuyla ilgili Ceylan Çapa'dan açıklama geldi. Çapa, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları yazdı:
Bugün hakkımda çıkan iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Küçüklüğümden beri hayranı olduğum sanatçının hele ki kız çocuğu sahibi olan bir babannın hakkımda paylaştığı onur kırıcı bu sosyal medya paylaşımı beni ve ailemi derinden üzmüştür. Magazin basınından bu tarz haberlerin içine dahil etmemelerini rica ederim.
PAYLAŞIMIMIN CEYLAN ÇAPA İLE İLGİSİ YOKTUR
Ceylan Çapa'nın sitemi karşısında sessiz kalmayan İbrahim Tatlıses, paylaşımının yanlış anlaşıldığını söyledi. 'Bugün yaptığım paylaşımın İdo ve İdo'nun özel hayatıyla hiçbir ilgisi yoktur hele hele de sevgili kızım Ceylan Çapa ile hiçbir ilgisi yoktur. Kızım Ceylan hiç onurun kırılmasın. Sevgili basın mensupları sakın olayı başka yerlere çekmeyin. Saygılarımla...'
TATLISES -ÇAPA ATIŞMASINA DEMET DE KATILDI
İdo Tatlıses, İbrahim Tatlıses ve Ceylan Çapa arasındaki polemiğe Demet Akalın da katıldı. 'Rakipsiz' albümünü çıkaran Akalın, İdo Tatlıses'in İnstagram hesabında paylaştığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'lı fotoğrafın altında "Senin efendiliğin, senin kibarlığın o züppelerin hiçbirinde yok! K.çını yesinler hadi bakıyım ordan sen gerçek prenseslere layıksın sadece kendin olduğun için güzel kalpli bi çocuk olduğun için sakın unutma" notunu düştü.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV