banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Demet Akalın'ın 'sahtekarlık' diyerek isyan ettiği TikTok fenomeni Özgür Balakar ilk kez konuştu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira'nın TikTok fenomenine 7 bin TL'lik hediye gönderdiğini fark edince küplere bindi.

30 Mart 2021 Salı 15:52
Demet Akalın'ın 'sahtekarlık' diyerek isyan ettiği TikTok fenomeni Özgür Balakar ilk kez konuştu
banner321
Demet Akalın'ın 'sahtekarlık' diyerek isyan ettiği TikTok fenomeni Özgür Balakar ilk kez konuştu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira'nın TikTok fenomenine 7 bin TL'lik hediye gönderdiğini fark edince küplere bindi. Sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulunan Demet Akalın, 'Hira bugün Tiktok'ta bir kızın canlı yayınına girmiş ve kız sürekli Hira'dan çiçek böcek göndermesini istemiş. Bir baktım kredi kartımdan 7 bin TL çekilmiş. Tiktok'a ve Apple'a mail attım ama geri dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık ya!' ifadelerini kullandı. Demet Akalın'ın açıklamalarının ardından Hira'nın hediye gönderdiği Özgür Balakan, açıklamalarda bulundu.
Star TV'de ekrana getirilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programını sunan ünlü şarkıcı Demet Akalın, canlı yayındayken kızı Hira kredi kartından 7 bin TL'lik harcama yaptı. Kartın detaylarına bakan Demet Akalın gördüğü manzara karşısında öfkeden deliye döndü.
Hira'nın TikTok fenomeni Özgür Balakar'a hediye gönderdiğini öğrenen Akalın, sosyal medya hesabından paylaştığı video da sert ifadeler kullandı. Akalın, 'Hira bugün Tiktok'ta bir kızın canlı yayınına girmiş ve kız sürekli Hira'dan çiçek böcek göndermesini istemiş. Bir baktım kredi kartımdan 7 bin TL çekilmiş. Tiktok'a ve Apple'a mail attım ama geri dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık ya!' dedi.
SORGULAMIYORSUN'

Yaşananların ardından fenomen Özgür Balakan, Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Balakan, 'Ben her zaman ki gibi canlı yapıyordum. Bana büyük hediyeler gelmeye başladı. Zaten her gün hediyeler gönderiliyor ve bunu sorgulamıyorsun. 'Kim göndermiş, nerden göndermiş' diye. Hk adlı kullanıcı adından bana bir hediye geldi sonrasında bana dediler ki o Demet Akalın'ın kızı Hira...

'DEMET ABLANIN KIZIYSAN BİR TANE GÜL GÖNDER'

Biz de zaten Demet ablaya gitmiştik Hira'yı görmek için. Ben de 'teşekkür ederin Hira' dedim. 'Bana hediye gönder' demedim. Sadece dedim ki Demet ablanın kızıysan bir tane gül gönder. Onun fiyatı 30 kuruş falan daha az bile olabilir. Sadece o mu, değil mi diye sordum. O da gül gönderdi. Benim insanlardan para isteme gibi bir durum yok zaten insanlar kendi kendine isteyerek bunu gönderiyorlar. Soyguncu kelimesi ağır bir kelime. Bunları doğru bulmuyorum' ifadelerini kullandı.
Seren Serengil'in 'Hira'nın olup olmadığından emin olmak için gül istediniz. Bu 7 bin TL'lik alışverişi size o gülü gönderdikten sonra devam mı etti, yoksa onu öncesinde mi göndermişti?' sorusuna yanıt veren Balakar, 'Onun öncesinde göndermişti zaten. En pahalısı spor araba sonra görkemli şato geliyor. Hira bana görkemli şato yolladı.' dedi.



web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV