banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Deniz Seki'den tahliye sonrası ilk açıklama

Uyuşturucu davasında" hüküm giyen ve 2,5 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 5 Haziran'da tahliye olan Deniz Seki, basın toplantısı düzenledi. İşte Seki'nin açıklamalarından satırbaşları.

07 Haziran 2017 Çarşamba 16:14
 Deniz Seki'den tahliye sonrası ilk açıklama
banner312
 Deniz Seki'den tahliye sonrası ilk açıklama
"
Uyuşturucu davasında" hüküm giyen ve 2,5 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 5 Haziran'da tahliye olan Deniz Seki, basın toplantısı düzenledi. İşte Seki'nin açıklamalarından satırbaşları.
Deniz Seki basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı

Cezaevinden tahliyesi sonrası basın toplantısı düzenleyen Deniz Seki'nin açıklamaları şöyle:


Çok zor bir yolculuktu. Sizler benim sesim oldunuz. Benden dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. 3 yıl 2 ay gibi bir süre ceza yattım. İlginç bir deneyimdi, hayat tecrübesiydi benim için. O kadar değişim hayat hikayeleri ile karşılaştık, aslında hayatta şükretmemiz gereken ne çok şey olduğuyla yüzleştim. Kendimi daha iyi tanıdım. Ben gerçekten güçlü bir kadınmışım, kendimle ilgili farkındalıklarım çoğaldı. Orası ile burası çok farklı. Bu benim için önemli bir hayat deneyimiydi. Mutluluğa söz verdim.
NE OLUR CANIMI YAKMAYIN''



Söyleyecek çok şeyim var ama iki saniye bakışmamız bile ne demek istediğimi anlatıyor sanırım. Sizden bir tek şey rica ediyorum. Bana kilo almış diyebilirsiniz, yorgun gözüküyor diyebilirsiniz. Ama ne olur canımı yakmayın, daha canımı acıtmayın. Biraz daha yumuşak dille bahsederseniz benden... Bazı şeyler canımı acıtıyor.



Evime gitmek istiyorum. Köpeğim Haydut'u çok özledim. Sonra bir yerlere gitmeyi planlıyoruz. Annem ben içerideyken çok büyük rahatsızlık geçirdi. Annemi çok özlemişim. Annemin göğsünde annemle hasret gideriyorum. Şu anda nereye gideceğim belli değil ama ülkemde olacağım.



Şükür Kavuşturana adlı bir single hazırladım. İki şarkı ile bayram gibi çıkacak. Kitabımda oradaki yaşantımı anlattım. Karşı karşıya sohbet ediyormuş havasında.

"YAKINDA EVLİLİK OLACAK"

Yakında evlilik olacak ancak tarihi belli değil. Sanki bütün evren benim için çalışıyor. Ağaçlar, çiçekler böcekler ve bütün insanlar ben mutlu olayım diye uğraşıyor sanırım.



Gece uyuyamadım. Yadırgamadım ama mutluluktan uyuyamadım.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV