banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Dj Volkan Uça “Bebek Etiler" dedi!

DJ.Volkan UÇA ‘nın yeni albümü İsimsizler geçtiğimiz hafta tüm müzik marketlerde yerini aldı. Bu projesiyle müzik piyasasına giriş yaptığı ilk günden itibaren kendisinden daha da çok söz ettiren Volkan Uça dinleyicilerine ve sevenlerine şimdi de klip müjdesi verdi.

21 Ekim 2012 Pazar 03:21
Dj Volkan Uça “Bebek Etiler
banner265
Dj Volkan Uça “Bebek Etiler" dedi!

DJ.Volkan UÇA ‘nın yeni albümü İsimsizler geçtiğimiz hafta tüm müzik marketlerde yerini aldı. Bu projesiyle müzik piyasasına giriş  yaptığı ilk günden itibaren kendisinden daha da çok söz ettiren Volkan Uça dinleyicilerine ve sevenlerine şimdi de klip müjdesi verdi.

Klip sözleri Yusuf ÇÖMLEKÇİ’ye ait ve albümün en dikkat çeken parçası olan Bebek Etiler’e çekildi. Klibin yönetmenliğini albümdeki tüm fotoğraflara imzasını atan NAFİZ KALYONCU üstlenirken İdol of Models Türkiye 3. Güzeli Cansu Vatansever’de oyunculuğu ile klibe ayrı bir renk kattı.
Klip çekimleri için memleketi Eskişehir’i tercih eden ünlü DJ; ‘’Bu işi bana inanan,gönül veren arkadaşlarımla ve büyük bir aşkla yaptım. Ailem ve bana her zaman destek olan bir çok dostumun Eskişehir’de olmasından dolayı çekimi burada yapma kararı aldık. Klip yayınlandıktan sonra sizlerde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız”diyerek sözlerinde devam eden Dj.Volkan UÇA,Nafiz Kalyoncu ve 25 kişilik ekibine teşekkür edip, Bebek etiler parçasının herkesin diline dolanacağını’’ sözlerine ekliyor.
Volkan Uça feat.Yusuf Çömlekçi Bebek Etiler klibi çok yakında sizlerle...

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV