banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
17 Nisan 2024 Çarşamba

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Dubai’de Nurgül Yeşilçay rüzgarı

Nurgül Yeşilçay, Dubai’de yapılan Uluslararası Arap Festivali Ödülleri töreninden (DIAFA) en iyi kadın oyuncu ödülüyle döndü.

11 Ocak 2017 Çarşamba 11:09
Dubai’de Nurgül Yeşilçay rüzgarı
banner264
Dubai’de Nurgül Yeşilçay rüzgarı
Nurgül Yeşilçay, Dubai’de yapılan Uluslararası Arap Festivali Ödülleri töreninden (DIAFA) en iyi kadın oyuncu ödülüyle döndü.

Beylikdüzü Tabela

ROL aldığı dizilerle sadece Türkiye değil Arap dünyasında da geniş bir hayran kitlesi edinen Nurgül Yeşilçay, Distinctive International Arab Festival Awards (Uluslararası Arap Festivali Ödülleri) gecesinde de büyük mutluluk yaşadı.
Yeşilçay, Tunus’un ünlü şarkıcısı Latifa ve Lübnanlı yorumcu Elissa’nın da katıldığı, Dubai Atlantis the Palm’da yapılan törende en iyi kadın oyuncu ödülünü almak üzere sahneye çıktı.
“Asmalı Konak”tan son projesi “Muhteşem Yüzyıl: Kösem”e tüm kariyeri değerlendirilerek bu ödüle layık görülen Yeşilçay, teşekkür konuşmasında şöyle dedi: “İlk kez Dubai’ye geliyorum. Gördüğüm ilgiden, Arap fanlarımla buluşmaktan çok mutluyum. Arap dünyasının önemli isimleriyle aynı kategoride yarışmaktan ve sonuç olarak bu ödülü almaktan onur duyuyorum.”
Kırmızı halıda yeşil elbisesi ve gösterişli takılarıyla dikkat çeken Nurgül Yeşilçay’a Arap basınının ilgisi büyüktü.


beylikdüzü gnl tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV