banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Enis Arıkan ekranlara dönüyor

Camdaki Kız dizisiyle el sıkıştı

14 Nisan 2021 Çarşamba 20:34
Enis Arıkan ekranlara dönüyor
banner229
Enis Arıkan ekranlara dönüyor

Camdaki Kız dizisiyle el sıkıştı
Oyunculuk performansı ile gönüllere taht kuran ve uzun zamandır program yapan Enis Arıkan dizi projesi ile ekranlara dönüyor. Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun rol aldığı Camdaki Kız dizisi kadrosuna Enis Arıkan dahil oldu. Arıkan'ın dizide hangi karaktere hayat vereceği henüz bilinmiyor.
Şimdilerde Exxen'de ekrana getirilen bir program ile izleyiciyle buluşan ünlü oyuncu Enis Arıkan, yeni proje müjdesi verdi.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Enis Arıkan, Kanal D'de yayın hayatına yeni başlayan başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız'ın kadrosuna dahil oldu. Enis Arıkan'ın Camdaki Kız dizisinde hangi karaktere hayat vereceği ise bilinmiyor.
CAMDAKİ KIZ KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu'yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV