banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Eski dünya güzeli Azra Akın nikah masasına oturdu

Eski Dünya Güzeli model ve oyuncu Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Atakan Koru ile Tekirdağ'da düzenlenen sade bir törenle evlendi.

25 Ağustos 2017 Cuma 08:02
Eski dünya güzeli Azra Akın nikah masasına oturdu
banner263
Eski dünya güzeli Azra Akın nikah masasına oturdu

Beylikdüzü Tabela

Eski Dünya Güzeli model ve oyuncu Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Atakan Koru ile Tekirdağ'da düzenlenen sade bir törenle evlendi. Çiftin düğünü ise 26 Ağustos'ta Edirne'nin Keşan İlçesi'nde yapılacak.
2002 yılında Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, erkek arkadaşı Atakan Koru ile Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa İlçesi'nde nikah masasına oturdu. Çiftin nikahını Süleymanpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ekrem Eşkinat kıydı. Nikaha, çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. 

Azra Akın ve Atakan Koru'nun düğünü ise 26 Ağustos 2017 tarihinde Keşan İlçesi'ne bağlı Bahçeköy'deki bir kır lokantasında yapılacak. Çift, kır lokantasının bahçesinde Trakya'ya özgü düğün  

töreniyle evlenecek. Azra Akın ve Atakan Koru düğün hazırlıklarını tamamlarken, çiftin Darüşşafaka Cemiyeti'ne yaptıkları bağış üzerine hazırlanarak, üzerinde 'Eğitimde fırsat eşitliğine destek vermek için, bu mutlu günümüzde sizin için Darüşşafaka'ya bağış yaptık' notuyla basılan mütevazi davetiyeleri dikkat çekmişti.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV