banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Evliliğimiz üçüncü şahıslar yüzünden bitmedi

Ebru Şallı'nın sevgilisi istediği için Harun Tan'dan boşandığı yönündeki iddialara cevap geldi.

18 Temmuz 2013 Perşembe 12:41
Evliliğimiz üçüncü şahıslar yüzünden bitmedi
banner264
Evliliğimiz üçüncü şahıslar yüzünden bitmedi
Ebru Şallı'nın sevgilisi istediği için Harun Tan'dan boşandığı yönündeki iddialara cevap geldi.

11 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren manken Ebru Şallı ile iş adamı Harun Tan, ani boşanmalarıyla herkesi şoke etti. Çiftin boşanmasının ardından dedikodu kazanı da kaynamaya başladı. Ebru Şallı’nın bir iş adamıyla birlikte olduğu, evliliğini de bu yüzden bitirdiği iddia edildi. Şallı bu iddiayı yalanlarken gözler boşandığı eşi Harun Tan’a çevrildi. Tan sessizliğini bozdu ve bu iddiayla ilgili şöyle konuştu:

KAVGA EDEN BİR ÇİFT DEĞİLİZ

“Bardağı dibine kadar tüketip, kavga dövüş ayrılmak bize göre hiç değil. Düzgün bir evlilik düzgün bir ayrılış sonrasında da düzgün bir anne-baba ilişkisi olamaz mı bu dünyada? Bizim çocuklarımız var. Elbette bundan sonra da görüşeceğiz. Onların da sağlıklı bir ortamda büyümesini istiyoruz. Kavga eden, bağıran bir çift değiliz. Kimse bu ayrılığın ardında bir şey aramasın. Evliliğimiz üçüncü şahıslar yüzünden bitmiş olsa şimdi bu pozisyonda olabilir miyiz? Ebru şu an yanımda, aynı evdeyiz. Çocuklarımızı da bu duruma hazırlıyoruz. Anne-baba bir anda ayrı evde olmaz. Onlara da yumuşak geçiş hakkı tanımamız gerekiyor.”

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV