banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

EZGİ DALOĞLU’NDAN İLK SOLO ÇALIŞMASI “BENİM HİKAYEM”

2011'den bu yana daha çok enstrümanist kimliğiyle tanınan güleryüzlü, sempatik sanatçı, "Benim Hikayem" adlı teklisiyle birlikte, tüm dinleyenlerin "huzurlu" olarak nitelendirdiği sesiyle ön plana çıkıyor.

01 Ocak 2019 Salı 08:24
 EZGİ DALOĞLU’NDAN  İLK SOLO ÇALIŞMASI “BENİM HİKAYEM”
banner265
 EZGİ DALOĞLU’NDAN  İLK SOLO ÇALIŞMASI “BENİM HİKAYEM”
2011'den bu yana daha çok enstrümanist kimliğiyle tanınan güleryüzlü, sempatik sanatçı, "Benim Hikayem" adlı teklisiyle birlikte, tüm dinleyenlerin "huzurlu" olarak nitelendirdiği sesiyle ön plana çıkıyor.

SEO YAZILIM

Geçmiş-gelecek kaygısından kendini arındırmış, hayata keyifle, huzurla bakan; yaş aldıkça deneyimleriyle büyümüş ve yaşadığı hayatı benimsemiş insanları anlatan sözlere, keyifli, akustik tınılı müzikal bir altyapı eşlik ediyor. Söz ve müziği Şahin Kurnaz'a ait olan bu şarkının düzenlemesi, Türkiye'nin önemli caz müzisyenlerinden biri olan Çağdaş Oruç'a ait. Prodüksiyon tarafında ise müzik sektörünün önemli isimlerinden Arıkan Sırakaya, Stüdyo Arı etiketi bulunuyor. Çalışmanın videosunu İlker Savaşkurt yönetmiştir.

 

22 Nisan 1988 İstanbul doğumlu olan Ezgi Daloğlu, ortaokul ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Flüt anasanat dalında;  üniversiteyi de aynı okulun Müzikoloji bölümünde bitirdi. Aynı zamanda TRT İstanbul Çocuk Korosu'nda yurtiçi ve yurtdışında konserler verdi. 2012'de SMG adlı şirkette müzik yayıncılığı ve seslendirme yapmaya başladı. 

2013'te saksafon çalışmalarına da başlayan Ezgi Daloğlu, 2014'ten itibaren Baki Duyarlar şefliğindeki Akbank Gençlik Caz Orkestrası'na dahil oldu. Aynı zamanda, Ali & Aysun Kocatepe, Nev, Ozan Çolakoğlu Orkestrası, İskender Paydaş ve Haluk Levent gibi müzik camiasının bilindik isim ve gruplarında saksofon ve flüt çaldı; back vokalleriyle eşlik etti. Şu an kendi müzisyen arkadaşlarıyla da sahne almakta olan sanatçı, aynı zamanda İBB Orkestralar Müdürlüğü'nde saksofon sanatçısı olarak çalışmalarına devam ediyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV