banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Ferdi Tayfur villa davasını kaybetti

Arabeskin kralı Ferdi Tayfur, Marmaris’te 2 villa karşılığı inşaatı üstlenen taşeron firmaya açtığı davayı kaybetti.

13 Ağustos 2016 Cumartesi 18:43
Ferdi Tayfur villa davasını kaybetti
banner265
Ferdi Tayfur villa davasını kaybetti
Arabeskin kralı Ferdi Tayfur, Marmaris’te 2 villa karşılığı inşaatı üstlenen taşeron firmaya açtığı davayı kaybetti. Mahkeme, işi geciktirdikleri gerekçesiyle 2 villayı firmaya vermek istemeyen Tayfur’u haksız buldu.
Ferdi Tayfur, 2004‘te, Marmaris’in Beldibi Mahallesi Gökbel mevkiindeki kendisine ait 6 dönümlük arazi üzerine 20 villa yaptırmak için müteahhitle anlaştı. Ancak aradan yıllar geçmesine rağmen villalar bitmeyince, Tayfur, 2009 sonunda 2 villanın tapusu karşılığı başka bir taşeron firmayla el sıkıştı.

Beylikdüzü Audi Servisi


Bunun üzerine işi elinden alınan müteahhit, Ocak 2010'da Tayfur'un aleyhine 520 bin TL’lik tazminat davası açtı. Dava sürerken, Ferdi Tayfur ile taşeron arasında da anlaşmazlık çıktı.

Tayfur, işi sözleşmeden belirtilen süre içerisinde bitiremedikleri gerekçesiyle, firmaya verdiği 2 tapunun iptali için Haziran 2011'de dava açtı. Davanın, geçtiğimiz yıl sona erdiği ve sanatçının kaybettiği ortaya çıktı.

Tayfur'un kararı temyiz ettiği hem bu konuyla, hem de inşaatı ilk üstlenen müteahhitin 2009'da açtığı tazminat davasıyla ilgili yargı sürecinin devam ettiği öğrenildi.




web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV