banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Fettah Can TAMAMI CANLI KAYIT 'YALANLAR CUMHURİYETİ'!

Fettah Can'ın merakla beklenen üçüncü stüdyo albümü 'Yalanlar Cumhuriyet'i Dokuzsekiz Müzik etiketiyle raflarda yerini aldı.

22 Eylül 2013 Pazar 00:58
Fettah Can TAMAMI CANLI KAYIT 'YALANLAR CUMHURİYETİ'!
banner267
Fettah Can - TAMAMI CANLI KAYIT 'YALANLAR CUMHURİYETİ'!
Fettah Can'ın merakla beklenen üçüncü stüdyo albümü 'Yalanlar Cumhuriyet'i Dokuzsekiz Müzik etiketiyle raflarda yerini aldı.

Fettah Can'ın 21 yıldır söz yazarı ve besteci olarak devam ettirdiği, yüzlerce hit şarkıya imza attığı müzik kariyeri, yorumculuğu ile de aynı başarıyla devam ediyor.

Sanatçının üçüncü stüdyo albümü 'Yalanlar Cumhuriyeti', uzun bir ön çalışma ve stüdyo dönemi sonrası müzikseverlerin beğenisine sunulmaya hazır hale geldi.

'Yalanlar Cumhuriyeti' albümünde, dinleyicilerin sahibinin sesinden duymak istediği, daha önce değerli şarkıcılar tarafından yorumlanmış Fettah Can şarkılarının yanı sıra yepyeni şarkılar da yer alıyor.

Fettah Can'ın bu yeni albümüne repertuarından 10 şarkı seçildi. Albüme giren Yangın Kızılı, Yonca Bahçesi, Özledim, Eskiden Olsa, Son Gülen İyi Güler, Solan Çiçekler ve geçtiğimiz yılın en popüler şarkılarından Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim'in söz ve besteleri Fettah Can tarafından yapıldı.

Albümün ismini taşıyan, radyolar ve sosyal platformlar aracılığıyla dinleyiciye sunulan ilk şarkı 'Yalanlar Cumhuriyeti' ile 'Söz' şarkılarının sözlerini Cansu Kurtcu yazarken bu şarkıların müziklerini ise iki müzisyen birlikte yaptı.

Albüm şarkılarından 'Kalp Ağrısı'nın sözleri yine Cansu Kurtcu'ya ait. 'Yalanlar Cumhuriyeti' albümünde yer alan tüm düzenlemelere Fettah Can imza atarken mix ve masteringini ise Tarık Ceran yaptı.

Albüm kayıtlarında ağırlıkla sahnede birlikte çaldığı müzisyen arkadaşları ile çalışmayı tercih eden Fettah Can, şarkıların düzenlemelerini yaparken tamamını canlı kayıtlar üzerine kurdu.

Şarkıların akışına göre Erdem Sökmen, Göksun Çavdar, Hasan Gözetlik, Altuğ Öncü, İstanbul Strings, Ceyhun Çelikten, İsmail Tunçbilek, Yonca Kocadağ ve Murat Aziret gibi alanlarında Türkiye?nin en önemli müzisyenleri ile de Fettah Can stüdyoya girdi.

Fettah Can?ın ?Yalanlar Cumhuriyeti? adını taşıyan üçüncü albümünün fotoğraflarını moda ve stil fotoğrafçısı Osman Özel çekerken, albüm tasarımı ise Nilşah Ağaoğlu'nun elinden çıktı.

Albümün ilk video klibi, albümün de isim şarkısı olan "Yalanlar Cumhuriyeti"ne çekildi. Film sokağı stüdyolarında 16 saatte Burak Ertaş yönetmenliğinde çekilen video klipte 35 kişilik bir ekip görev aldı.

Video klip farklı ışık kompozisyonları ve imaj görüntüleri ile farklı fonlarda çekildi. Fettah Can video klipte iki farklı kostüm kullandı. "Yalanlar Cumhuriyeti"nin video klibi sosyal platformlar ve tüm kanallarda yayına girdi.

İlk konser bu cumartesi İstanbul Jolly Joker'de.

Fettah Can yeni albümünün ilk İstanbul konseri için 21 Eylül 2013 cumartesi akşamı Jolly Joker'de sahneye çıkıyor. Yeni şarkılarını İstanbullu müzikseverlerle canlı olarak ilk kez paylaşacak olan Fettah Can, bu konsere özel bir dekorda performansını sergileyecek.

'Yalanlar Cumhuriyeti', Fettah Can şarkılarının kimliğine sahip, dinleyen herkesin gerçek duygularını yansıtan, her ruh haline uygun şarkıları ile Ahmet Çelenk yapımcılığında, Dokuzsekiz Müzik etiketiyle 17 Eylül 2013?de müzik marketlerde.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV