banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu evlendi

Üç ay önce aile arasında nişanlanan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, dün İspanya’da evlendi. Nikâh Türkiye’nin Barcelona Başkonsolosluğu’nda kıyıldı.

11 Haziran 2016 Cumartesi 17:49
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu evlendi
banner322
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu evlendi
Üç ay önce aile arasında nişanlanan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, dün İspanya’da evlendi. Nikâh Türkiye’nin Barcelona Başkonsolosluğu’nda kıyıldı.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, dün saat 15.15’te İspanya’da düzenlenen sade bir törenle hayatını birleştirdi. Çift, dört yıl önce baş başa yaptıkları ilk tatillerinde gittikleri, aynı zamanda Çolakoğlu’nun Gülşen’e evlenme teklifinde bulunduğu Barcelona şehrinde evlendi.

dijital baskı

Bu romantik seçim doğrultusunda başkonsoloslukta düzenlenen törende, çiftin yanında sadece birkaç yakın dostu vardı. Ünlü şarkıcı ile müzisyen eşi, nikâhın ardından aile üyeleri ve arkadaşlarından oluşan 40 kişilik bir grupla kutlama yaptı.

Gülşen, W Otel’deki düğün yemeğinde Hakan Yıldırım imzalı gelinlik, Çolakoğlu ise Armani marka damatlık giydi. Yeni evli çift, uzun bir balayı tatili yapmayı ve Akdeniz turuna çıkmayı planlıyor. İstanbul’a döndüklerinde ise Zorlu Residense’taki yeni evlerinde yaşayacaklar.

Gülşen ‘in nikâh şahitliğini menajeri Haluk Şentürk, Ozan Çolakoğlu’nun şahitliğini ise yakın arkadaşı Kaan Yıldırım yaptı.

Gülşen elbise modelindeki sade kesim gelinliği ve kaynak yaptırdığı uzun saçlarıyla dikkat çekti.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV