banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'in yeni proje müjdesi

Son olarak ATV'nin sevilen yapımlarından olan Akın Akınözü ile başrollerini paylaştığı Hercai dizisinde Reyyan karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Ebru Şahin'in hayranlarını sevindiren bir haber geldi.

14 Haziran 2021 Pazartesi 13:24
Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'in yeni proje müjdesi
banner264
Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'in yeni proje müjdesi

Son olarak ATV'nin sevilen yapımlarından olan Akın Akınözü ile başrollerini paylaştığı Hercai dizisinde Reyyan karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Ebru Şahin'in hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Sevgilisi Cedi Osman'la bir süredir Maldivler'de tatilde olan Şahin, yeni proje için kararını verdi. Şahin'in 'Destan' dizisi için imza aşamasında olduğu ortaya çıktı.
ATV'de ekrana getirilen başrollerini Akın Akınözü ile paylaştığı 25 Nisan'da ekran macerasını noktalayan Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat vermiş olan Ebru Şahin, sevgilisi Cedi Osman ile Maldivler'de sezonun yorgunluğunu atıyor.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son anda bir değişiklik olmazsa Ebru Şahin yeni yayın döneminde yine ATV'de seyirciyle buluşacak.
Bozdağ Film imzalı dizinin senaryosunu "Sen Anlat Karadeniz" ve "Sefirin Kızı" gibi unutulmaz dizileri de yazan Ayşe

Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor. Emir Khalilzadeh'in yöneteceği ilk ismi "Akkız Destanı" olan dizi 9. Yüzyılda Türklerin İslamiyet'e geçişinden önceki dönemde Orta Asya'da yaşayan dağ obalı kimsesiz bir kız ve eli ayağı tutmayan han oğlunun destansı aşk hikâyesini konu alıyor.
Çekimlerine temmuz ayında başlaması planlanan dizinin erkek başrol oyuncusu için görüşmeler sürüyor.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV