banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

HERKESİN FAVORİSİ İDO!

Üç şarkılık single albümü Kaç Kere ile geçtiğimiz gün müzikseverlerle buluşan İdo Tatlıses, sosyal medyayı salladı. İdo Tatlıses'e ünlüler de övgü yağdırdı.

17 Mart 2015 Salı 23:06
HERKESİN FAVORİSİ İDO!
banner229
HERKESİN FAVORİSİ İDO!
 
Üç şarkılık single albümü Kaç Kere ile geçtiğimiz gün müzikseverlerle buluşan İdo Tatlıses,  sosyal medyayı salladı. İdo Tatlıses'e ünlüler de övgü yağdırdı.
 
İlk albümü Sonsuz Teşekkürler ile adından söz ettiren ve sonrasında çıkardığı Satır Satır şarkısı ile de beğeni toplayan İdo Tatlıses üç şarkıdan oluşan Kaç Kere isimli yeni albümünü ile geçtiğimiz gün müzikseverlerle buluştu.

Tabela

Albümü ile aynı adı taşıyan çıkış şarkısı dijital ortamda yayınlanır yayınlanmaz yorumculuğu hakkında olumlu tepkiler alan İdo Tatlıses sosyal medyada hakkında en çok yorum yapılan isim oldu.

Herkesin Babasının oğlu diyerek övgüyle bahsettiği  İdo Tatlısese başta  Demet Akalın, İrem Derici, Yeliz, Gülben Ergen  olmak üzere birçok sanatcı sosyal medyadan destek verdi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV