banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İrem Derici: Selfie çektim, sakalım var!

Bir radyo programına katılan popçu İrem Derici, yoğun bakımda geçirdiği günler ve sosyal medyayla ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

14 Kasım 2017 Salı 21:01
İrem Derici: Selfie çektim, sakalım var!
banner263
İrem Derici: Selfie çektim, sakalım var!

Bir radyo programına katılan popçu İrem Derici, yoğun bakımda geçirdiği günler ve sosyal medyayla ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

İSTANBUL KLİMA KOMBİ

Yasemin Şefik'in Best FM'deki programına konuk olan İrem Derici, hastane süreci hakkında, "Yoğun bakımdaydım, ama adındaki gibi vahim değildi. Sadece bakımım yoğundu. Zaten sonrasında Berkay konserine koşarak gittim, sahneye çıktım. O süreçte cep telefonu yasak hastanede, hemşirelerin telefonlarını çalmaya çalıştım" dedi.

"SOSYAL MEDYADAN SOĞUDUM"

Sosyal medyadan soğudunu belirten başarılı şarkıcı, "Yüzüme filtre yapmaktan parmak kanseri olacağım. Gün ışığında çek mükemmel cep telefonlarıyla. Sakalım varmış gibi. Selfie çektim geçen gün, sakalım var. Tıraş olup otur yani. Instagram için giyinir oldum. İşim gereği kullanmak zorundayım. Sğudum ama artık sosyal medyadan" ifadelerini kullandı.

TARKAN'IN YANINDA GÜZEL ÇIKMAK SÖZ KONUSU DEĞİL

Tarkan hayranlığını her zaman dile getiren Derici, Tarkan konserinde kafamda Tarkan bandanasıylaydım. Kulise geçtik fotoğraf çektirdik. Ağzımı açamadım. Tarkan'ın yanında güzel çıkmak diye bir şey söz konusu değil.Tarkan aurası diye bir şey var. Ve o aura eşinde de var" şeklinde konuştu.





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV