banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

İrem Sak fenomen dizi Çukur'da

Karantina döneminde yaptığı esprili paylaşımlarla hayranlarına moral olan güzel oyuncu İrem Sak fenomen diziye transfer oldu.

09 Ağustos 2020 Pazar 15:08
İrem Sak fenomen dizi Çukur'da
banner299
İrem Sak fenomen dizi Çukur'da
Karantina döneminde yaptığı esprili paylaşımlarla hayranlarına moral olan güzel oyuncu İrem Sak fenomen diziye transfer oldu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve son olarak Barış Arduç'un da kadrosuna dahil olduğu Çukur dizisinde yeni bölümlerde İrem Sak da yer alacak. Yer aldığı projelerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu İrem Sak Çukur'da hangi karakteri canlandıracak? Çukur'un oyuncu kadrosuna dahil olduğu öğrenildiği andan itibaren merak edilen İrem Sak sosyal medyanın ilgi odağı oldu. 

Beylikdüzü Avukat


Karantina döneminde yaptığı esprili paylaşımlarla hayranlarına moral olan güzel oyuncu İrem Sak fenomen diziye transfer oldu. Büyük bir hayran
kitlesine sahip olan ve son olarak Barış Arduç'ın da kadrosuna dahil olduğu Çukur dizisinde yeni bölümlerde İrem Sak da yer alacak.


Çukur'un son bölümünde Çağatay Erdenet'ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke'nin (Barış Arduç) mahalleye gelip Yamaç Koçovalı'yla karşı karşıya gelmesi hem Koçovalılar hem Erdenetler için artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını göstermişti.
'SEREN' KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK

İrem Sak Arık Böke Erdenet'in kuzeni Seren karakteriyle 4. sezonda seyircinin karşısına çıkacak.

Beylikdüzü Kombi


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV