banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Kalbinden rahatsızdı

Evinde ölü bulunan diyetisyen Yelda Kahvecioğlu, yakınları ve ünlü dostları son yolculuğuna uğurladı. Kahvecioğlu’nda küçük yaşlarda kalp ritmi bozukluğu bulunduğu öne sürüldü

03 Mart 2015 Salı 10:54
 Kalbinden rahatsızdı
banner304
 Kalbinden rahatsızdı
Evinde ölü bulunan diyetisyen Yelda Kahvecioğlu, yakınları ve ünlü dostları son yolculuğuna uğurladı. Kahvecioğlu’nda küçük yaşlarda kalp ritmi bozukluğu bulunduğu öne sürüldü

İstanbul Etiler’deki evinde yakınları tarafından ölü bulunan ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu (30) son yolculuğuna uğurlandı. Arnavutköy Tevfikiye Camii’nde cenaze törenin e ailesi, yakınları ve arkadaşları dışında ünlü simalar da katıldı. Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel, Erkan Petekkaya, eski manken Ebru Destan da cenazede hazır bulundu. Anne Güler Kahvecioğlu, tören boyunca kızının çerçeve içindeki resmini bir an olsun elinden indirmedi. Ayakta durmakta güçlük çeken abla Derya Kahvecioğlu ise kardeşinin tabutu omuzlara alındığı sırada gözyaşı döktü. Cenazeye katılan Erkan Petekkaya, Yelda Kahvecioğlu ile yakın arkadaş olduğunu ifade ederek, “Ne diyebiliriz ki! Çok üzgünüz. Çok değerli bir insandı. Hepimizin başı sağolsun” diye konuştu. Ebru Destan ise “Çok nahif bir insandı. 7 ay boyunca her gün görüştüğüm ve sonrasında arkadaş olduğum biriydi. İyi ki tanımışım. En son 10 gün önce görüştük. Allah mekanını cennet eylesin” dedi. Bir yakını ise ünlü diyetisyenin küçükken kalp ritmi bozukluğundan rahatsız olduğunu söyledi. Yelda Kahvecioğlu’nun, aldığı mide ilaçlarının kalp krizine neden olup olmadığı araştırılacak.Yelda Kahvecioğlu’nun manevi annesi olduğunu belirten Ayşe Küçük, “Cumartesi akşamından beri telefonla arıyorduk. Ulaşamadık. Ulaşamadığımız için çok endişe ettim. O benim manevi kızımdı. Ertesi gün arkadaşlarını aradım. Hakan (arkadaşı) ile birlikte oğlum, kızım, damadım hep birlikte gittik. Anahtarla açmaya çalıştık fakat arkada anahtar vardı. Açamadık, çilingir çağırdık. Çilingir yardımıyla açtık kapıyı. Yelda’yı da yatağında uyur bir şekilde bulduk” dedi.
MİDE İLAÇLARI KALP KRİZİNİ Mİ TETİKLEDİ?

YAKINLARI, Yelda Kahvecioğlu’nun ortaokul yıllarından bu yana kalp ritminin bozuk olduğunu söyledi. Manevi annesi Ayşe Küçük de “Adli Tıp’tan bir doktor, ilk incelemeye göre ölüm nedeninin kalp krizi olduğunu açıkladı” dedi. Savcılık, genç kadının kullandığı mide ilaçlarının kalp krizine neden olup olmadığını da araştırıyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV