banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Karadayı 93. Bölümde Mahir katil mi oldu?

ATV'nin izlenme rekoru kıran dizisi Karadayı nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi.

13 Ocak 2015 Salı 02:23
Karadayı 93. Bölümde Mahir katil mi oldu?
banner312
Karadayı 93. Bölümde Mahir katil mi oldu?
ATV'nin izlenme rekoru kıran dizisi Karadayı nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Karadayı'da 93. bölümde yaşanacaklar herkesi soluksuz bıraktı. Karadayı son bölüm detayları haberimizde...

Geçtiğimiz sezon Çitlembik Bahar'ı öldürerek ekran başındaki izleyenleri hüzne boğan Seyit'in yeni bölümde Sarı Cemal'i vuran kişi olduğu ortaya çıktı. Nefes kesen bir bölümle ekrana gelen dizide; Seyit'i yakalayan Mahir, kimin adamı olduğunu öğrenmek için harekete geçti. Seyit'in hangi kabadayı için çalıştığını öğrenmek isteyen Mahir polis baskınıyla Seyit'i elinden kaçırdı.
 
Feride'nin yardımıyla Seyit'in evini bulan Mahir, yıllardır tutsak olarak tutulan Aliye'nin dramıyla karşılaştı. Aliye'yi hastaneye götüren Mahir, Seyit'in can damarına bastı.
 
Soğukkanlı, acımasız haliyle izleyiciyi şoke edecek olan Seyit, saplantılı bir şekilde bağlı olduğu Aliye'ye karşılık
İlknur 'u kaçırdı ve düğün günü arabasına bombayı koyan kişinin kendisi olduğunu Mahir'e itiraf etti.
 
Gerçek katille yüz yüze gelen Mahir, Seyit'in acımasız itirafı karşısında ne yaptı?
 
Üçüncü sezonun ilk bölümünden bu yana Mahir'in katili bulmasını merakla bekleyen izleyenler son bölümde soluksuz anlar yaşattı
 
93. Bölüm Özeti
 
Sarı Cemal'i vuran kişinin Seyit olduğunu gören Mahir onun peşine düşer ve yakalar. Kimin adamı olduğunu öğrenmek için zorlarken polislerin geldiğini fark eder ve Seyit'i alıp pasaja götürür. Amacı Seyit'i konuşturup hangi kabadayı için çalıştığını bulmaktır. Seyit'i sorgulamaya başladığı anda ani bir polis baskını olur ve Seyit polislerin eline geçer. Emniyete götürülürken başka arabaya bindirilen Seyit polisleri öldürüp ortadan kaybolmayı başarır.
 
Vehbi, Belgin'in evinden dosyayı aldırdığını anlamıştır. Kapısına dayanır. Vehbi ile işi biten Belgin onu daha fazla idare etmek niyetinde değildir. Belgin Vehbi'den kurtulmak için kurnazca bir Oyun hazırlar. Üstelik oyunun başrolünde Mehmet Saim vardır. Vehbi ve Mehmet Saim Belgin'in oyununa gelecek midir? Mahir'in Seyit'in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Seyit'in adresini Feride yardımıyla öğrenir ve evine kadar gider. Mahir Seyit'in evinde büyük bir sürprizle karşılaşır. Seyit'in yıllardır tutsak ettiği Aliye'yi bulur. Aliye çok kötü durumdadır ve Mahir onu hastaneye götürür. Seyit Aliye'yi Mahir'in aldığını fark edince deliye döner. Saplantılı bir şekilde bağlı olduğu Aliye'yi Mahir'den almak için bir plan yapar. Mahir'i bir kez daha can evinden vurmakla tehdit edecektir. Mahir'i hayatının en büyük sınavı beklemektedir. Seyit ve Mahir restleşmesinden elleri kanlı çıkan kim olacaktır?

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV