banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Karadeniz Müziğine Arabeski Sentezledi!

Karadeniz Aşk Şarkılarının Sultanı’ndan Gülikam..

27 Ekim 2015 Salı 06:10
Karadeniz Müziğine Arabeski Sentezledi!
banner311
Karadeniz Müziğine Arabeski Sentezledi!

Karadeniz Aşk Şarkılarının Sultanı’ndan Gülikam..

Kopamam şarkısıyla terk edilen bir aşkı anlatan bestekâr yorumcu Gülseren Gül, 2015 yılına yepyeni farklı bir albüm çalışmasıyla merhaba dedi.

Söz ve müziğinin kendisinin yaptığı Gülseren Gül “Gülikam-Mahpushane” albümünde yer alan eserlerin söz ve müziğini kendisi yaptı. MK Müzik'ten çıkan albümün dağıtımını Esen Shop Müzik dağıtım üstlendi. Sanatçı son albümünde birçok yeniliğe imza atarken Gülikam adlı eserine İstanbul’un Golden Horn (Altın Boynuz) diye bilinen Haliç ve Haliçe yakın semtlerde usta yönetmen Yekta Özbilen imzasıyla duygusal bir klip çekti.

Kemençeye Arabesk'i Aşk Etti!

Bestekâr kadın vokallerimizden Gülseren Gül, farklı ses tonu ve yorumuyla Karadeniz müziğine arabesk sentezleyerek Karadeniz Arabesk müziğinin öncüsü oldu.Gönlü sevdaya düşenlerin,duyguyla yoğunlaşanların,hüzünlenen yüreklerin ve aşka virgül bıraktırılanların gönül sesi olmayı başaran sanatçının şarkıları radyo kanallarında sosyal medya platformlarında ve bölgesel ve ulusal müzik kanallarında dönmekte..yazları festivallerin vazgeçilmezi olan Gülseren Gül aynı zamanda bir beste fabrikatörü..

Sevilen sanatçı Gülseren Gül’ün albümlerinden bazıları; Kopamam, Anam-Gözler, Sil Silebilirsen, Mahpushane, Gülikam…

Karadeniz müziğinin beste fabrikası ve duygu yüklü aşk şarkılarının sevilen gönül sesi Gülseren Gül'ün ünlü yönetmen Yekta Özbilen'in yönetmenliğinde İstanbul körfezinde çekilen klibi:



seo yazılım - web tasarım -

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV