banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Kasada sanat saklamış

Tarkan’dan alaturka sürprizi… 2010’dan beri albüm çıkarmayan popçu, Türk sanat müziğiyle dönüyor. Kayıtları tamamlanan şarkılar beş yıldır kasada duruyor.

10 Temmuz 2014 Perşembe 10:56
Kasada sanat saklamış
banner311
Kasada sanat saklamış
Tarkan’dan alaturka sürprizi… 2010’dan beri albüm çıkarmayan popçu, Türk sanat müziğiyle dönüyor. Kayıtları tamamlanan şarkılar beş yıldır kasada duruyor.

AE Web Tasarım

Türk pop müziğinin Megastar’ından hayranlarını sevinçten çıldırtacak haber… Tarkan, beş yıl süren albüm orucunu bozuyor. Son olarak 2010 yılında çıkardığı, 300 binden fazla satan 'Adımı Kalbine Yaz'ın ardından sessizliğini koruyan popçu, yıllardır konuşulan ancak somut bir adım atılmayan sıradışı bir projeyle dönüyor. Tarkan’ın 5 yıl önce stüdyoya girdiği Türk sanat müziği albümü için tüm kayıtları yapıp kasasına kaldırdığı ortaya çıktı. Okumalar hariç tüm şarkılar tamam. Doğru zamanda doğru yerde olmak için 5 yıl bekleyen popçu, kısa zamanda bir Türk sanat müziği albümüyle hayranlarının karşısına çıkacak.

BEŞ YIL DOSTLARA SÖYLEDİ

2010'dan bugüne kadar birçok sanatçı dostunun projesine destek veren Tarkan, Orhan Gencebay ve Aysel Gürel için hazırlanan saygı albümlerinde 'Hatasız Kul Olmaz' ve 'Firuze' gibi şarkıları yorumlarken Ozan Çolakoğlu'nun albümünde 'Aşk Gitti Bizden' sıfır kilometre şarkıyla sevenlerinin karşısında çıkmıştı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV