banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kibariye Roman Sanat Akademisi kuruyor

Roman Sanat Akademisi kurmak için çalışmalara başlayan Kibariye, genç yetenekleri keşfedip müzik dünyasına kazandıracak.

18 Ağustos 2014 Pazartesi 10:50
Kibariye Roman Sanat Akademisi kuruyor
banner229
Kibariye Roman Sanat Akademisi kuruyor
Roman Sanat Akademisi kurmak için çalışmalara başlayan Kibariye, genç yetenekleri keşfedip müzik dünyasına kazandıracak.
Sanat hayatında 40 yılı deviren Kibariye, Roman Sanat Akademisi kuruyor. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek özel okulda Roman vatandaşlar ücretsiz eğitim alacak.
GİZLİ KALMIŞ YETENEKLERİ BULACAK
Büyük Tabela Neon

Akşam'da yer alan habere göre,İstanbul’da Romanların yaşadığı bölgelerde bizzat kendi arsa araştırması yapan Kibariye; Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yetenekleri gizli kalmış virtüözleri bu çatının altında toplayacak. Ekim ayında 40. sanat yılı için özel bir konser vermeye hazırlanan sanatçı, Tarkan, Sezen Aksu, Şebnem Ferah gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşacağı geceden elde edilecek geliri akademinin inşası için kullanacak.
"BENİM İÇİN BİR VEFA BORCUYDU"

Adını taşıyacak olan Roman Sanat Akademisi’nde eğitmen olarak ders vereceğini belirten Kibariye, şunları söyledi: İçimizde 20 yıl sonra Roman olduğunu kabul eden sanatçı arkadaşlarımız vardı ama ben kendimi bildim bileli kimliğimi, kim olduğumu, nereden geldiğimi saklamadım. İstiyorum ki yetenekli gençlerimiz alacakları eğitimle bu yeteneklerini pekiştirerek daha faydalı işler yapabilsinler. Bu benim için bir vefa borcuydu. 40’ıncı yıla nasip oldu.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV