banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Kim’in derdi büyük!

ABD’li magazin yıldızı Kim Kardaşyan’ın kalça estetiğini yapan Brezilyalı doktordan itiraf: Kim’in kalçası maalesef kontrolden çıktı.

02 Mayıs 2017 Salı 03:52
Kim’in derdi büyük!
banner265
Kim’in derdi büyük!

ABD’li magazin yıldızı Kim Kardaşyan’ın kalça estetiğini yapan Brezilyalı doktordan itiraf: Kim’in kalçası maalesef kontrolden çıktı. Operasyon sırasında belinden alıp kullandığımız yağlar yaptığı iki doğum sonrası kalçayı sönmüş balona döndürdü.

Beylikdüzü Tabela

ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardaşyan'ın Meksika tatilinde çekilen bikinili fotoğraflarının magazin basınına "Kardaşyan'ın kalçasında selülitler oluşmuş" şeklinde servis edilmesinin yankıları sürüyor. Kardaşyan'a bir şok da kalça estetiğini yapan Brezilyalı doktor Aardon Rollins'in yorumuyla geldi. Rollins, itiraf gibi açıklamasında ünlü yıldızın kalçasının kontrolden çıktığını, şişip sönen bir balona benzediğini söyledi.

'YAPABİLECEĞİ BİR ŞEY YOK'
Rollins, Kardaşyan'ın, kalça operasyonu yaptırmak isteyen kadınlar için dikkat edilmesi gereken bir vaka olduğunu belirterek "Vücudun belli bir bölgesini büyütmek isteyenler için uyarı niteliği taşıyor. Operasyondan önce kalçasında selülitleri olanların daha sonra da aynı selülitlerin oluşacağını bilmeleri gerekiyor. Ya bu dikkate alınacak ya da Kim'inki gibi kötü bir görünüme sahip olunacak" dedi. Dr. Rollins, 36 yaşındaki yıldızın kalçaları için, "Büyük, belki de çok büyük. Estetik operasyonunda kullanılan yağları belinden alıp kalçasına ekledik. Ancak yine de sorunlu yağların başka bir bölgeye transferi söz konusu. Sorunlu yağlar, sorunlu yağlardır; her nerede olursa olsun. Çıkarıldığı bölgedeki gibi aynı şekilde gelişim gösterir ve selülit oluşumlarına neden olurlar" yorumunu yaptı. Dr. Rollins ayrıca, "Kim iki çocuk sahibi, kilo aldı ve verdi, tekrar kilo aldı ve verdi. Bir balonun şişip sonra da sönmesi gibi, dalgalanmalar var. Kim'in yapabileceği hiçbir şey yok" dedi.

BALOTELLİ'DEN ACIMASIZ ELEŞTİRİ
Önceki gün ünlü İtalyan futbolcu Mario Balotelli, sosyal medya üzerinden Kim Kardaşyan'ın kalçalarını eleştiren bir yorum yaptı. Instagram'ın hikaye bölümünden, ABD'li ünlü reality şov yıldızının bikinili fotoğrafını paylaşan Balotelli, Kardaşyan'ın rap şarkıcısı eşi Kanye West'i işaret ederek, "Gerçekten bu ne böyle? Kanye bununla nasıl birlikte olabiliyorsun? İğrenç. Dünyada estetik ameliyat geçirip de daha çirkin olan tek kadın" notunu yazdı.


tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV