banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kutsi'den hayranlarına müjdeli haber

Ünlü sanatçı Kutsi, sevenlerine yeni albüm müjdesi verdi. Bir dizide başrol oynayan Kutsi, "Müzik olmasa, oyunculuk olmazdı" dedi.

24 Mart 2017 Cuma 15:19
Kutsi'den hayranlarına müjdeli haber
banner229
Kutsi'den hayranlarına müjdeli haber

Beylikdüzü Tabela


Ünlü sanatçı Kutsi, sevenlerine yeni albüm müjdesi verdi. Bir dizide başrol oynayan Kutsi, "Müzik olmasa, oyunculuk olmazdı" dedi.
Ünlü sanatçı Kutsi, eski eşi Sinem Bayraktutar Bodrum'a yerleştikten sonra sık ilçeye gelerek kızları Ceylin Ada ve Lila'yı ziyaret etmeye başladı. Dizi yoğunluğundan fırsat buldukça Bodrum'a gelerek kızlarıyla vakit geçiren Kutsi, Bodrum'da objektiflere takıldı.

"MÜZİĞİM OLMASA OYUNCULUK OLMAZDI"

Müzik aşığı olduğunu sözlerine ekleyen Kutsi, "Müziğim olmasa, oyunculuk olmazdı. Oyunculuk bana 'doktorlar' dizisiyle gelen bir kıyafetti. Elimden geldiğince oyunculuk yapmaya çalışıyorum ama müzik aşığı bir adamım. Müzik her zaman hayatımda olacaktır. Şu anda oyunculuk daha ağır basıyor. Şunda da güzelde gidiyor. Oda samimi bir iş çektiğimiz için güzel gidiyor" şeklinde konuştu.

YENİ ALBÜM YOLDA

Kısa bir süre sonra yeni albümünün çıkacağını ifade eden Kutsi, sözlerini şöyle tamamladı: "Bunun yanı sıra Polat Yağcı ile 15 yıldır beraber çalışıyoruz. Şu anda bir albüm projemiz bitti. İnşallah fırsat bulduğumuzda dizi boşluğunda o albümü de müzik severlerle buluşturmayı planlıyoruz. Altan Çetin ile çok güzel hızlı bir hızlı bir parça çalıştık. Zaten albümün 17 şarkısını bitirmiştim. Herhâlde 1 hafta içerisinde toparlarız tamamlarız parçayı"dedi.


beylikdüzü gnl tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV