banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni imajı şaşırttı

Senarist, yönetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Mucize için imajını değiştirdi.

25 Eylül 2014 Perşembe 11:33
Mahsun Kırmızıgül'ün yeni imajı şaşırttı
banner304
Mahsun Kırmızıgül'ün yeni imajı şaşırttı
Senarist, yönetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Mucize için imajını değiştirdi.
Yakışıklılığıyla tanınan ünlü yönetmen Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Mucize için uzun bıyık bırakarak, saçlarını kesti ve filmde şaşı bir karakteri canlandırdı. Filmin çekimleri sırasında arkadaşları ve hatta öz annesin bile tanımadığı Kırmızıgül, yeni filmi için inanılmaz bir değişim yaptı. Mahsun Kırmızıgül’ün yıllardır bilinen yakışıklı resimlerinden sonra yeni filmindeki şaşı hali herkesi şaşırtıyor.
60 DARBESİ SONRASI TÜRKİYE..

Bugüne kadar çektiği filmlerde toplumsal olayları konu alan ünlü yönetmen dört yıl sonra yeni filmi Mucize ile sinema izleyicisine farklı bir lezzet sunacak. Dördüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturan Kırmızıgül, Mucize’de de yönetmen, senaryo, müzik ve oyunculuğuyla yer alacak. Yaşanmış gerçek bir hikayeyi konu alan film, 1960’lı yıllarda sefalet içinde yaşayan, darbenin içinde debelenen Türkiye’nin panormasına ışık tutacak.

Çekimleri İzmir Foça, Uşak, Kars, Kağızmana bağlı bir köyde çekilen filmin başrolünde Talat Bulut, Erol Demiröz, Şenay Gürler, Büşra Pekin, Meral Çetinkaya, Sinan Bengier, Metin Yıldız, Erdem Yener, Cezmi Basın, Tansel Öngel, Nazmi Kırık, Ali Sürmeli, Seda Tosun, Mert Turak ve Mahsun Kırmızıgül rol alıyor.
ÖĞRETMENLERE ADANMIŞ BİR FİLM

Mucize’de, Yaşanmış gerçek bir aşkın hikayesini anlatan ünlü yönetmen Mahsun Kırmızıgül yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Mucize filmi, ömürlerini çocuklara ve eğitime adamış öğretmenlerin sıkıntılar içinde nasıl fedakarlık yaptıklarını anlatacak. Bu film aynı havayı soluyan, aynı gök kubbe altında yaşayan ama hayatı farklı yaşayan, sesleri çıkmayan, güneşi görmeyenlerin hikayesini anlatacak. Başı dik duran engellilerin ayakta kalma mücadelesini anlatığım bu büyük hikayede, Mucize filmini, kalbinden özürlü olmayan, dünyaya kalp gözü ile bakabilen tüm insanlara armağan ediyorum"

Boyut Film / Murat Tokat’ın yapımcılığında çekilen ve yaşanmış bir aşk masalı ve gerçek bir dostluğun hikayesini anlatan komedi-dram türündeki ‘Mucize’ filmi 1 Ocak 2015’te Türkiye, Avrupa ve dünyanın pekçok farklı ülkesinde aynı anda sinemalarda olacak. Büyük merakla beklenen Mucize filminin fragmanı ise Kurban Bayramı’nda sinemalarda izleyici ile buluşacak.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV