banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Nejat İşler hastaneye yattı

Ünlü oyuncu Nejat İşler’in tedavi olmak için hastaneye yattığı öğrenildi.

09 Kasım 2013 Cumartesi 12:37
Nejat İşler hastaneye yattı
banner229
Nejat İşler hastaneye yattı
Ünlü oyuncu Nejat İşler’in tedavi olmak için hastaneye yattığı öğrenildi.

Sedef hastalığının ilerlediği, karaciğerinin iflas ettiği ancak arkadaşlarının ısrarına rağmen tedavi olmak istemediği söylenen Nejat İşler, önceki gün Bodrum'dan İstanbul'a gelerek Amerikan Hastanesi'ne yattı.

Rahatsızlığı nedeniyle geçen sezon rol aldığı İntikam dizisinde ayrılan ve Bodrum Gümüşlük'e yerleşen ünlü oyuncu, dostlarının ve ailesinin "Tedavi ol" basıkıları karşısında sonunda pes etti. Doktorların yakında ilgilindiği İşler'i dostları da hastanede bir an olsun yalnız bırakmıyor. Önceki akşam Güven Kıraç'la Meltem Cumbul hastaneye giderek ünlü oyuncuyu ziyaret etti. Hastanenin kafeteryasında dostlarıyla sohbet eden ve sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Nejat İşler'in keyfinin yerinde, moralinin yüksek olduğu öğrenildi.

KİTAP YAZACAK

Yakın dostları Güven Kıraç'la Meltem Cumbul'un hastanede ziyaret ettiği Nejat İşler, tedavi süresi boyunca bir kitap yazmayı planladığını söyledi. Hastanenin kafeteryasında arkadaşlarıyla 2 saate yakın oturan İşler daha sonra odasına döndü.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV