banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

O Bir Çılgın Tahir Yaman!

Magazin dünyasının Üstatlarından Usta Gazeteci Tahir Yaman dur durak demiyor. Meslek aşkı bir an bile durdurmuyor! Usta gazeteci Tahir Yaman'ı nasıl mı?

20 Temmuz 2014 Pazar 11:48
O Bir Çılgın Tahir Yaman!
banner266
O Bir Çılgın Tahir Yaman!

Magazin dünyasının Üstatlarından Usta Gazeteci Tahir Yaman dur durak demiyor. Meslek aşkı bir an bile durdurmuyor! Usta gazeteci Tahir Yaman'ı nasıl mı?

Çılgın Türklerden biri daha işte Gazetecilik aşkı ve Tahir Yaman.....

Beylikdüzü Tabela Neon

Dün SABAH KALP SIKIŞMASI NEDENİYLE ACİLE KALDIRILDI!

YAMAN'IN KENDİ İFADESİ İLE Facebook
Bir süredir iyi giden kalbim bu sabah sıkıştı,ellerimde uyuşmalar oldu.Heyecanlandım markete indim gazete alıp Aqua Marine gidecektim,market kasiyerleri taksi çağırdılar.Bahçelievler Medical Park Hastahanesi acil servisine yatırıldım.İki saat süren müdahele ve kontroller sonucu iyileştim ve taburcu oldum dedi.

Hastahane çıkışı facebook profilinde yaman; SİZLERİ BIRAKMADIM DOSTLARIM VE ARKADAŞLARIM,YİNE BERABERİZ.GEREK TELEFONLA,GEREK FACEBOOKDA VE ÖZEL MESAJLA KUTLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. BU ARADA ÇOK DUYGULANDIĞIM MARKET KASİYERİ Kİ ALIŞVERİŞ YAPARKEN TANIMIŞTIM KENDİSİNİ. TAKSİ ÇAĞIRDI BANA ''ABİ TAKSİ PARAN YOKSA BEN VEREYİM İYİLEŞİNCE VERİRSİN ''DEMESİ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ.HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM AMA ÖNCELİKLE ONA.TAKSİ ÇAĞIRIP BENİ HASTAHANEYE YOLLADIĞI İÇİN. ONA ...BU ARADA MEDİKAL HASTAHANESİ KARDİYOLOJİ UZMANI KALP DOKTORUM TATİLE GİDERKEN HASTAHANEYE UĞRAYIP BENİ ACİL SERVİSE ALDIRDI.GEREKLİ MÜDAHELEYİ YAPTIRDI İYİ TATİLLER DOKTORUM FATİH TEKİNER ...AYRICA MEDİKAL HASTAHANESİ ACİL SERVİS DOKTTORRLARINA VE HEMŞİRELERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.

Bu gün İş başında!

AQUA MARİNE'DE İŞİMİN BAŞINDAYIM HERKESE MUTLU PAZARLAR diyerek meslek aşkını konuşturan Usta Gazeteci Duayen Magazinci Tahir Yaman Abimize Büyük Haber Ailesi olarak Çok geçmiş olsun diyor. Sağlık, Mutluluk, Huzur diliyoruz.

Büyük Haber

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV